Yamaha RX-V585 7.2 csatornás házimozi erősítő, titán-1

Yamaha RX-V585 7.2 csatornás házimozi erősítő, titán

Yamaha RX-V585 7.2 csatornás házimozi erősítő, titán

SKU
4957812629287

7.2-es házimozi erősítő
Dolby Atmos and DTS:X
YPAO automatikus beállítás
Airplay és Internet rádio (Spotify)
BT.2020 bluetooth kapcsolat
Beépített Wi-Fi, Airplay
HDCP2.2, HDR

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 4 érdeklődő nézi a terméket.


179 900 Ft

A Yamaha RX-V585 bármely házimozi rednszer tökéletes központi egysége lehet. Gatdag szolgáltatásaival bárhonna élvezheti kedvenc zenéit. Kommunikáéni tud az összes MusicCast kompatibilis eszközzel, így akár a multi room rendzserének is a központi eleme tud lenni. Támogatja a legújabb kép és hang szabványokat, mint a Dolby Atmos, DTS:X és 4K Ultra HD.

Kiváló teljesítmény, minőségi alkatrészek

Tartalmaz egy nagy teljesítményű, 384 kHz/32 bites DAC-ot is, független feszültségellátással. A hangerő szabályozásához új, magas hangminőségű IC-t alkalmaznak és a nagy hőelvezetők elnyomják a rezgéseket. Minden részletre lebontva a lehető legmagasabb hangminőségre tervezték.

A MusicCast még több szórakozási lehetőséget nyújt

A MusicCast nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-ről vagy NAS-ról az otthonában lévő egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét külső eszközökről is, például egy RX-V585-hoz csatlakoztatott TV-t vagy Blu-ray Disc lejátszót. A Bluetooth-hoz csatlakoztatott okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma több helyiségben is továbbítható a MusicCast eszközökhöz.

Bluetooth kompatibilis vezeték nélküli hangátvitel

Az RX-V583 tartalmazza a Bluetooth funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonok és más eszközök segítségével.
A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelnél,a zene élénk,tiszta visszaadását.

4K Ultra HD Pass-through HDCP 2.2

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványoknak köszönhetően a 4K 60fps átviteli minőséget.Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 4K-ban, minőségromlás nélkül, valamint a HDCP 2.2, amely teljes mértékben megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek, a szabvány 4K videó átvitelnél.

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, hálózati funkciók

A beépített Wi-Fi lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a routeren keresztül, ezzel jelentősen leegyszerűsítve a rendszer kapcsolatait, hogy élvezhesse a hálózati hang- és zenelejátszási szolgáltatásokat.Biztosítja a különböző hálózati funkciókat, amely lehetővé teszi a hozzáférést több forrásból és még jobb működését. Csatlakoztathatja a vevőt az otthoni hálózathoz vagy az internethez, hogy élvezhesse az internetes rádiót, a Spotify, a Pandora, a Tidal, a Deezer, a Qobuz, a JUKE vagy
a NAS és az otthoni számítógépen tárolt zenéit.

AirPlay támogatás

Ez az AV-vevő támogatja az AirPlay-et, ami azt jelenti, hogy az iPod touch, az iPhone vagy az iPad, valamint az iTunes-on Mac vagy PC-n keresztül fogadhat vezeték nélküli zenét.
Ez megkönnyíti a zenehallgatásokat a mobileszközökön vagy számítógépén a házimozirendszeren. A megtekintés metaadatai, például a dal címe, az előadó neve az AV vevő képernyőképén keresztül is megtekinthetők.

Kiterjedt audiokodek és formátum támogatás

Ez az AV vevő kompatibilis számos audio formátummal, például Dolby True HD és DTS-HD Master Audio. Továbbá kompatibilis a nagy felbontású audio codecekkel, mint a DSD / AIFF / FLAC / WAV / Apple Lossless. Különböző, nagy felbontású audio codec-ek kiváló hangminőségét élvezheti az USB és a hálózati tartalomból.

Teljes tisztaság a legjobb hangminőség érdekében

A Yamaha évek óta tartó teljes tisztaság koncepciója magában foglalja a nagy hajtáserősítő technológiát, a nagy tisztaságú előerősítőt, a rezgéscsillapító technológiát és a független tiszta tápegységeket. Mindegyik modell rendelkezik egy teljesen diszkrét teljesítményerősítővel, amely segít a torzítás minimalizálásában.
Ezenkívül független tiszta tápegységeket is alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik az analóg és a digitális áramkörökkel ellátott tápegységeket, hogy megakadályozzák a digitális zaj hatását az analóg áramkörökre.
A rezgéscsillapító hűtőbordákat úgy tervezték, hogy elnyomják a rezgéseket a tranzisztorokból és a hangnyomásból. A DAC-knak a független tápegységeket úgy tervezték, hogy bizonyos típusokon tovább csökkentse a zajt. Minden részletre vonatkoztatva ezek az AV-vevők a lehető legmagasabb hangminőségre összpontosulnak.

DTS:X és Dolby Atmos

A DTS:X a legfrissebb objektumközpontú multi-dimenziós hangtechnológiája a DTS-től. Korlátlan szórakozást biztosít, hihetetlenül gazdag és valósághű hangzást előidézve a hallgató előtt, mögött, mellett, illetve felett, mely minden eddiginél magával ragadóbb.
A DTS:X és a Yamaha erősítői olyan multi-dimenziós hanggal töltik meg szobáját, hogy könnyen a képernyőn kibontakozó cselekmény középpontjában érezheti magát.

Lépjen be a hangok új világába a Dolby Atmossal! Mindig a tökéletes időben nyújtja a leginkább magával ragadó élményt, ennek köszönhetően a multi-dimenziós hang csodálatos gazdagsággal és mélységgel tölti meg szobáját. Zene, emberek, és tárgyak mind lélegzetállító részletességgel kelnek életre, a koreográfia pedig úgy fog áramlani a helyiségben, hogy úgy érezhetjük, mint ha valóban az események középpontjában foglalnánk helyet. Mindezt a Dolby Atmos és a Yamaha erősítőinek tökéletes kombinációjának köszönhetően.

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Yamaha RX-V585 gyártói weboldala
Gyártó Yamaha
Teljesítmény

80 W (6 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09 % THD)
115 W (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD)
145 W (6 ohms, 1 kHz, 10% THD)

Tulajdonságok

Dolby Atmos and DTS:X
YPAO automatikus beállítás
Airplay és Internet rádio (Spotify)
BT.2020 bluetooth kapcsolat
Beépített Wi-Fi, Airplay
HDCP2.2, HDR

Csatlakozók

HDMI bemenet / kimenet - 4 / 1
Optikai bemenet / kimenet - 1 / -
Digitális Koaxiális bemenet / kimenet - 2 / -
Analóg audio bemenet / kimenet - 3 / -
Mélysugárzó kimenet - 2
Kompozit video bemenet / kimenet - 3 / 1
USB csatlakozás
Fejhallgató csatlakozó - igen(6.3 mm-es jack)
Ethernet csatlakozás

Szín Titán
Méret

435 x 161 x 327 mm

Garancia 2 év garancia