Yamaha R-S202D sztereó rádióerősítő, fekete

SKU
4957812602204
69 900 Ft

 Rendelésre, elfogyott      Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

Teljesítmény: 2x140 W 8 ohm 
Beépített Bluetooth
Magas/mély hangszabályzás
DAB/DAB+ tuner
FM tuner

Yamaha magas hangminőség,valamint magas technológiai szakértelem
A Yamaha, a 125 éves zenei hangszergyártó már régóta nagy hírnévvel rendelkezik a HiFi alkatrészek piacán. Az R-S202D-t ennek a gazdag tapasztalatnak és magas technikai szakértelemnek kihasználásával hozták létre. A "Natural Sound" koncepciója alapján az összes zene reprodukálása és az áramköri tervezéstől kezdve az alapvető hangkészítésig óvatosan gondoskodik, annak ellenére, hogy egy belépési modell nagy hangminőséget és zeneileg gazdag hangot reprodukál.

100 W x 2 nagy kimeneti teljesítmény és magas minőségű áramkör tervezés
Az R-S202D 2x100W (8 ohm, 40 Hz - 20 kHz, 0,2% THD) , nagy teljesítményt nyújtó, az osztályának feletti magas hangminőséggel rendelkezik, amely minimalizálja a jelútvonalak hosszát és optimalizálja az áramkörök elrendezését. Az erőátviteli áramkör közelében lévő erőátviteli transzformátor elhelyezése csökkenti a teljesítményveszteséget, miközben javítja a csúcsteljesítmény-kapacitást, hogy lehetővé tegye a nagy hangerőt. A jelterhelés és a tápellátás földje egy ponton csatlakozik, így a kölcsönös interferencia elkerülése érdekében magasabb S / N arány érhető el. Az eredmény hang, tiszta a tisztaság és a nyitottság érzése.

Bluetooth kapcsolat a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz
Az R-S202D Bluetooth funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyű vezeték nélküli zenelejátszást biztosítson okostelefonokról és egyéb eszközökről. A telefon kijelzőjén válassza ki a zeneszámokat a könyvtárból, és hallja őket az audio rendszer teljes teljesítményével és hangminőségével.

Élvezze a digitális rádiót a DAB / DAB + Tuner készülékről
Az R-S202D örökölte az egyszerű és kifinomult formatervezést, melynek híre a Yamaha HiFi hangja. Az elegáns hajszálvázzal tökéletesen illeszkedik más HiFi hangtechnikához. A kezelőgombok és a hangerőszabályzó gombok is megmutatják az egyszerűség és az egyszerű használat iránti elkötelezettségünket.

Hangszóróválasztó és hangszórók két rendszerhez
A két rendszer hangsugárzó kivezetésével két hangszórót is csatlakoztathat. A hangsugárzó-választó segítségével könnyedén átkapcsolhat a hangszóró kimenetek között, így hallható egy hangsugárzó rendszer (A vagy B) vagy mindkettő (A + B).

További információ
Szállítás Rendelésre
Szállítási díj Ingyenes
Teszt AV-Online teszt
Gyártó oldala Yamaha R-S202D gyártói weboldala
Gyártó Yamaha
Teljesítmény

2 x 115 W (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD)
2 x 140 W (8 ohms, 1 kHz, 10% THD)

Tulajdonságok

Bluetooth kompatibilis a vezeték nélküli zenei adatfolyamhoz
DAB / DAB + és FM tunerek 40 memóriával
Egyszerű és kifinomult kialakítás
Hangszóróválasztó és hangszóró csatlakozók két rendszerhez
Automatikus készenléti funkció
Egyszerű tervezésű távirányító
Fejhallgató terminál

Csatlakozók

Bluetooth kapcsolat
4db analóg audió bemenet 1db kimenet

Szín Fekete
Méret

435 x 141 x 322 mm

Garancia 2 év garancia