Yamaha MCR-N670D MusicCast Hi-Fi - fekete-2

Yamaha MCR-N670D MusicCast Hi-Fi - fekete

Yamaha MCR-N670D MusicCast Hi-Fi - fekete

SKU
APKMCRN670DBLBL

2x22W teljesítmény
USB csatlakozó
Kétutas bassreflex hangszórók
Bluetooth v2.1, Wi-Fi, AirPlay
vTuner - internetes rádió

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

  AV-Online teszt  
was 319 900 Ft Special Price 289 900 Ft

A mini/midi készülékek és rendszerek évtizedek óta töretlenül ott szerepelnek a Yamaha kínálatában. Igazi all-in-one megoldás, egy rádióerősítő, CD lejátszóval és hálózati kapcsolattal, amely támogatja a Yamaha multiroom alkalmazását, a MusicCast-ot. iOS és Android verziója egyaránt ingyen elérhető, stabil és easy of use felhasználóbarát a szó minden értelmében. Az installáció sem igényel tapasztalatot.

Természetes PWM típusú digitális erősítő, amely természetes és jó minőségű hangot biztosít
Az A-670 egy elő-fő erősítő, amely ellátja egy erősítő legfontosabb funkcióit, ami a jelerősítés, és a kifinomult hangminőség előállítása. Annak érdekében, hogy élénken megjelenjen minden finom árnyalata és energiával teli dinamizmusa a zenének, a beépített digitális erősítő 65 Watt teljesítményt ad le csatornánként. A természetes PWM típusú digitális moduláció és a rendkívül egyszerű áramkör konfiguráció mind a természetes, színezetlen hangminőség és a magas hatékonyság érdekében született meg. Az aluláteresztő szűrő, az erősítő második felében, amely jelentősen befolyásolja a hangminőséget, egy nagy tekercselésű, kis veszteségű, alacsony torzítású OFC (oxigénmentes réz) vezetékből készült. Ez egyszerre eredményez dinamikus és nagy felbontású hangot, miközben növeli a basszus erejét és biztosítja a kellő lágyságot és melegséget a közép és magas frekvenciájú hangtartományokban, hogy a legjobb minőségű hangvisszaadást produkáljuk, gazdag muzikalitással.

Yamaha PianoCraft mini Hi-Fi rednszer

Subwoofer kimenet, az extra mélyekért
A mélysugárzó kimenettel bármikor csatlakoztatható aktív sub a rendszerhez, hogy mégtöbb és erőteljesebb basszus töltse be a szobát.

Egyszerű, gazdagon részletező dizájn, amit öröm nézni, használni és hallgatni.
Az alumínium előlap szálcsiszolt felülete luxus kivitelű, akárcsak az egyszerű és elegáns elrendezés, beleértve az alumínium kezelőgombokat, amely tükrözi a Yamaha HiFi identitását és színvonalát. Ezt a komponenst valóban öröm nézni és hallgatni is.

Nagy felbontású hang és tágas hangkép rajzolja ki a hangok teljes szépségét
Ez a kifinomult komponens rendszer, szintén különleges hangszórót érdemel. Az NS-BP301-et úgy hozták létre, hogy optimálisan dolgozzon és hozza ki a zene szépségét a különböző forrásokból. Kihasználva az azonos membránt, amelyet a Yamaha high-end Soavo sorozat hangszórói is használnak és a finomhangolást, amely előtérbe helyezi a kristálytiszta háromdimenziós térérzetet, a hangszórók kiváló térhatású érzést és hanglokalizációt nyújtanak az optimális zenehallgatáshoz és az összpontosított nagy felbontású és sűrűn texturált középtartományt is pontosan reprodukálja.

Ezzel együtt pedig elképesztő mélységekig megy le. Élénken játssza le a széles és közép tartományú hangokat - beleértve at ének és vonós hangszerek hangját is - így a legnagyobb élvezet nyújtja a nagy felbontású hangforrások lejátszásakor. Ezzel együtt a gyönyörű design és a zongoralakk felület, tovább növeli a zenével töltött pillanatok élményét.


Yamaha termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Teszt AV-Online teszt
Gyártó oldala Yamaha PianoCraft MCR-N670D gyártói weboldala
Gyártó Yamaha
Gyártói cikkszám APKMCRN670DBLBL
Teljesítmény

2 x 65 Watt

Lejátszható formátumok CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC
Tulajdonságok

2x22W teljesítmény
USB csatlakozó
CD-lejátszó CD-Text funkcióval
FM tuner, RDS, DAB+
Alumínium előlap
Kétutas bassreflex hangszórók
Bluetooth v2.1, Wi-Fi, AirPlay
vTuner - internetes rádió
Airplay és Wi-Fi

Csatlakozók

Ethernet csatlakozás
Fejhallgató csatlakozás
USB csatlakozás
1db analóg audio bemenet és 1db kimenet
Mélysugárzó kimenet
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay

Szín Fekete
Méret

Központi egység: 314 x 70 x 342 mm
Lejátszó méretei: 314 x 70 x 338 mm
Hangfal: 176 x 310 x 297 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 289 900 Ft