Yamaha MCR-N470D MusicCast Hi-Fi - fekete-1

Yamaha MCR-N470D MusicCast Hi-Fi - fekete

Szabadság miatt 09.13 és 09.29 között ZÁRVA tartunk!

Yamaha MCR-N470D MusicCast Hi-Fi - fekete

SKU
APKMCRN470DBLBL

2x22W teljesítmény
USB csatlakozó
Kétutas bassreflex hangszórók
Bluetooth v2.1, Wi-Fi, AirPlay
vTuner - internetes rádió

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

  AV-Online teszt  
209 900 Ft

A mini/midi készülékek és rendszerek évtizedek óta töretlenül ott szerepelnek a Yamaha kínálatában. Igazi all-in-one megoldás, egy rádióerősítő, CD lejátszóval és hálózati kapcsolattal, amely támogatja a Yamaha multiroom alkalmazását, a MusicCast-ot. iOS és Android verziója egyaránt ingyen elérhető, stabil és easy of use felhasználóbarát a szó minden értelmében. Az installáció sem igényel tapasztalatot.

27 centi széles készülékháznak könnyű helyet találni a TV állványban, könyvespolcon, de akár az íróasztalon is elfér. Végfokozata oldalanként 22W-os, vagyis nem tartozik az erőművészek közé, de ezért subwoofer kimenetet is találunk a hátoldalon, ha valaki többre vágyna a mélyhangok vonatkozásában. Forrásoldalról van CD meghajtó, ami az írható/újraírható lemezeket is kezeli,
beleértve az adatlemezként megírt mp3, FLAC stb. diszkeket is. FM tuner mellett DAB+ vevő is van, valamint elérhetőek
az online rádióállomások hatalmas mennyisége is. DLNA kompatibilis eszköz, hálózathoz csatlakoztatva hozzáfér a tartományon belüli meghajtók tartalmához, legyen az NAS, vagy egy másik asztali gép, notebook. AirPlay és Bluetooth kapcsolaton vezeték nélküli átvitellel hallgathatunk zenét. Az online szolgáltatók (Spotify) kínálatát is élvezhetjük csekély előfizetési díj fejében. Analóg módon két eszköz csatlakoztatására van lehetőség, RCA és 3,5-es jack aljzat áll rendelkezésre. Külső phono fokozattal akár analóg lemezjátszót is lehet használni. Mobil eszközök vezetékes csatlakoztatása is lehetséges.

Kellemes, barátságos karakterű hangja van, nem hiányoznak a sávszélek sem, szub nélkül is vannak mélyhangok, és a magastartományra ugyanígy ráillik a kiterjedt jelző. Szobahangerőn és még jóval afelett sem kezd el számottevően torzítani, amennyiben érzékenyebb hangsugárzót használunk. Kisebb, érzéketlenebb monitorokhoz azonban tényleg hasznos lehet egy aktív mélysugárzó, főleg ha tévé/film nézéshez is használjuk. CD-ről, vagy nagyfelbontású zenéket hallgatva alapvetően lágy, meleg, hosszan élvezhető a hang, felbontásban, részletezésben és térleképzésben nem éri el a belépő audiofil szintet, de ez nem is várható el tőle. Átlagos színpadot rajzol, nem konkrét pozíciókkal, de a koncertterem atmoszférája jól érzékelhető.

Elsősorban azoknak ajánlot, akik nem vájtfülűek, de az igénylik az igényes megszólalást, szeretnének egy jól kihasználható, komplett zenei szolgáltatást biztosító berendezést. Akár 2.1-es hangrendszerrel házi mozizásra is alkalmas.

A MusicCast egy forradalmian új megoldás a hálózati zene lejátszás világában. Használd az összes MusicCast termékedet együtt vagy külön-külön, csak rajtad múlik. Vezérelj mindent egy aplikácóval, amely úgy lett tervezve, hogy könnyedén és gyorsan használhasd. Legyen az soudban, vezeték nélküli hangszóró, AV erősítő vagy más Hi-Fi komponens, a MusicCast összeköt mindent és mindenkit.


A MusicCast egy forradalmian új megoldás a hálózati zene lejátszás világában. Használd az összes MusicCast termékedet együtt vagy külön-külön, csak rajtad múlik. Vezérelj mindent egy aplikácóval, amely úgy lett tervezve, hogy könnyedén és gyorsan használhasd. Legyen az soudban, vezeték nélküli hangszóró, AV erősítő vagy más Hi-Fi komponens, a MusicCast összeköt mindent és mindenkit.


Bővítsd ki a szórakozás lehetőségeit

A MusicCast egy nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózat amely képes minden eszközödre zenét varázsolni. Ez a stream-elt digitális zenei tartalom lehet okostelefonról, PC-ről, NAS-ról, vagy másik MusicCast eszközökkről az otthonodban. Az Audio tartalmak Bluetooth-csatlakozással is átküldhetőek, okostelefonról, vagy tabletről is.

Képzeld el

Szombat este van. Relaxálok és várom, hogy a feleségem elkészüljön a vacsorával. Egyik kezemben kávé, a másikkal lazán lapozgatom a könyvem lapjait, miközben a HiFi-ből lágyan csendül fel a kedvenc számom. - Ez az élet.

A hálózati kompatibilitás egyszerű hozzáhférést biztosít minden zenei forráshoz

A CD-lejátszó rendelkezik hálózati lejátszó funkcióval, amely nagyban kiterjeszti a zenehallgatás lehetőségeit: Sstreaming szolgáltatások és egyéb internetes zenei tartalmak, illetve NAS (Network HDD) vagy a személyi számítógép alapú zenei könyvtárak elérésével. Gondolj csak az internetes rádióra. Az előre beállítható kedvenc rádióállomásokkal - amely egyszerű hozzáférést biztosít az összes rádióállomáshoz online az egész világon - könnyedén élvezheted a változatos tartalmakat a különböző zenei műfajokból, akár DAB, akár FM adást is hallgaszt. A rendszer kompatibilitás nagy felbontású WAV / FLAC / AIFF 192 kHz / 24-bites zenei forrásokkal. Sőt, van egy beépített USB-csatlakozó az előlapon, valamit AirPlay kapcsolat lehetősége is.

Kedvenc gomb: a legjobban szeretett zene egyetlen gombnyomással elérhető

Amikor épp csak felkelsz reggel, vagy mikor haza érsz a munkából és nem akarsz mást csak, hogy betöltse a szobát a kedvenc rádió állomásod, CD-d vagy bármilyen zenéd hangja, csak nyomd meg a Kedvenc gombot a távirányítón. A zene azonnal elindul.

Részletes, mégis egyszerű műszaki tervezés és külső design a Yamaha HiFi hagyományaiból örökítve

Komoly technológia biztosítja a magas hangminőség lejátszását CD-ről, úgy mint a változó sebességű pufferelés, amley stabilizálja a lemez forgási sebességét, alacsonyan tartjva a vibrációt és a mechanikai zajt lejátszás közben. A külső megjelenés egyszerű, ugyanakkor prémium karakterisztikájú, amely minden Yamaha HiFi komponensen érződik: vékony lemez tálca, alumínium forgatógombok, és szálcsiszolt alumínium előlap.

Subwoofer kimenet, az extra mélyekért

A mélysugárzó kimenettel bármikor csatlakoztatható aktív sub a rendszerhez, hogy mégtöbb és erőteljesebb basszus töltse be a szobát.

Top teljesítményű magassugárzó és A-PMD mélysugárzó gondoskodik a részletező és kiváló hangminőségről

Mindegyik hangszóró fel van szerelve egy 3 cm-es (1-1 / 4 ') lágy dóm magassugárzóval, amely különleges fröccsöntési technológiával készül. Ezáltal a kiemelkedően magas tartományban remek képességekkel ruházza fel a hangszórót. A mélysugárzó az eredeti Yamaha 13 cm-es (5-1 / 4 ') átmérőjű A-PMD (Advanced injektált polimer membrán) kúp, amely megtalálható a méltán híres Soavo sorozatban is. Ennek eredménye egy erős, természetes hangzás kiváló középtartomány, tsizta hang és mély basszus. Kiváló minőségű hangreprodukció, gazdag kifejezőerő jellemzi.

Kivételesen merev, szekrény. Tiszta, vibráció mentes kialakítás

A homályos, zavaros hang egyik oka a nemkívánatos rezgések a kabinetben. Ezek a hangfalak VCCS (Vibration Control Cabinet Structure) technológiát használnak, amely elnyomja a nemkívánatos rezgéseket, speciális kompozit szerkezetének köszönhetően amely a szekrény belsejében van telepítve. Az eredmény egy tiszta és természetes hangzás, amely kihasználja a természetesen létrejövő gazdag visszhangokat a hangszóró belsejében.

Yamaha termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Teszt AV-Online teszt
Gyártó oldala Yamaha PianoCraft MCR-N470D gyártói weboldala
Gyártó Yamaha
Gyártói cikkszám APKMCRN470DBLBL
Teljesítmény

2 x 22W

Lejátszható formátumok CD-R/RW,MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC --- 192 kHz / 24-bit; 96 kHz / 24-bit
Tulajdonságok

USB csatlakozó
CD-lejátszó CD-Text funkcióval
FM tuner, RDS, DAB+
Alumínium előlap
Kétutas bassreflex hangszórók
Bluetooth v2.1, Wi-Fi, AirPlay
vTuner - internetes rádió
Airplay és Wi-Fi

Csatlakozók

Ethernet csatlakozás
Fejhallgató csatlakozás
USB csatlakozás
AUX és RCA analóg audio bemenet
Mélysugárzó kimenet
Bluetooth v2.1, Wi-Fi, AirPlay

Szín Fekete
Méret

Központi egység: 270 x 110 x 330 mm
Hangfal: 154 x 274 x 237 mm

Garancia 2 év garancia