Xiaomi Mi Drone Mini-1

Xiaomi Mi Drone Mini

Xiaomi Mi Drone Mini

SKU
XMMDRM

Kis méretű, kamerás drón
50 m hatótávolság, max. 25 m magasság
Kb. 60 perces töltés, kb. 10 perces repülési idő
Okostelefonról irányítható
WiFi kapcsolat, HD videó átvitel

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
24 300 Ft

Hogy néz ki álmaid király játéka?
Szabadon repül, és minden egy nagy repülő játszótérré válik. Még jobb, ha szuper dolgokat is tud, vagy akár másokkal harcolni. A Mi Drone Mini ezt az élményt nyújtja!

Egy érintéses le- és felszállás
50 m-es hatótávolság
25 m-es repülési magasság

Xiaomi Mi Drone Mini kis méretű kamerás drón

Kisméretű test, nagyszerű technológia
4 magos processzor, 5 érzékelő A Mi Drone Mini 4 magos 1.2G SOC fő vezérlő chip-pel rendelkezik, amely képes az adatokat nagy gyorsasággal feldolgozni az ultrahangos, nyomásmérő és optikai áramlásérzékelők révén. Az önálló ütéselnyelő szerkezettel együtt, pontos lebegést érhet el egy megadott magasságon és ponton, az állandó repülés és a pontos irányítás mellett. Az akkumulátor kapacitása 920 mAh, míg a repülési idő akár 10 perc is lehet.

Xiaomi Mi Drone Mini kis méretű kamerás drón

Kiváló repülés és számos tulajdonságok
A repülés magas, stabil és király. A Mi Drone Mini nem csak a kivételes repülési teljesítményével dicsekedhet, hanem többféle vezérlési móddal és tulajdonsággal. Képzeleten túli élményt nyújt, és te leszel a figyelem középpontjában.

Headless mód
A Headless mode rögzíti a drónt orral a kezdeti előre irányba, és ez az előre irány változatlanul megmarad még akkor is, ha valami neki ütközik, megkönnyítve ezzel az irányítást.

Gravitációs szenzor mód
A gravitációs érzékelés bekapcsolásával a telefon döntésével lehet szabályozni a drón mozgását.

Tenyérből felszállás
A normál, statikus felszállás mellett a drón tenyérből is a levegőbe küldhető: egy kis dobás, és a drón máris a levegőbe emelkedik.

Négyutas bukfenc
Ezzel a funkcióval mind a négy irányba – előre, hátra, jobb-, vagy baloldalra – buktathatod a drónt egyetlen gombnyomással

Kivételes légi csata élmény - Több egységes infravörös csata
A különböző trükkök neked szólnak. A szuper infravörös csata mód lehetővé teszi, hogy másokkal együtt játszatok. Egyszerre több Mi Drone Mini-vel izgalmas csatákat vívhattok. Az ádáz légi küzdelem és a meghökkentő harci hatás mellett a játékosok becsületjelvényeket szerezhetnek. Menj, szólj a barátaidnak, és csatázzatok!
* Az infravörös csata módban, ha a Mi Drone Mini-t ütés éri az elején vagy a hátulján, az életpontok ennek megfelelően csökkenni fognak. Amikor elfogynak, a drón nem tud több támadást indítani. Választhatsz, hogy újra csatlakozol a csatához vagy kilépsz.

Xiaomi Mi Drone Mini kis méretű kamerás drón

Távirányító, HD Wi-Fi videóátvitel - Rögzítsd a nagyszerű pillanatokat
A Mi Drone Mini egy 5,8GHz magas frekvenciás jelű Wi-Fi-vel rendelkezik, nagy sávszélességgel, alacsony késéssel és erős jelzavarás elleni kapacitással. Az akár 50 m távolról is használható távirányítóval FPV HD videóátvitelre is képes. A 720p-s kamera új szelfi perspektívát nyújt és 4GB memóriával rendelkezik a rugalmas rögzítésért.

Egyszerű megjelenés, tartós konstrukció
Egyszerű megjelenése és egyedi stílusa miatt a Mi Drone Mini felejthetetlen élményt nyújt. A kiemelkedő szerkezeti kialakításnak és a megmunkált kivitelezésnek köszönhetően a drón minden része szorosan illeszkedik. Az egyedi integrált vázszerkezetes kialakítás mellett figyelembe vették a test erősségét és könnyű súlyát is. A test kis sűrűségű és nagy rugalmasságú speciális kompozit anyagból készült, mely így tartósabb és biztonságosabb. A propellerhez is nagy rugalmasságú kompozit anyag került hozzáadásra, mely így sokkal tartósabb és kevésbé törékeny.

Xiaomi Mi Drone Mini kis méretű kamerás drón

További információ
Gyártó Xiaomi
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Garancia 1 év garancia
Tulajdonságok

Tengelytávolság: 114 mm
Szenzorok: Ultrahangos és vizuális
Akkumulátor: Cserélhető 920 mAh
Repülési idő: kb. 10 perc
Töltési idő: Kb. 60 perc
Bemenet: 5V/1A
Képfelbontás: 1600×1200 px
Videó felbontás: 1280x720 HD
Tároló: Beépített, 4 GB
Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11a 5GHz
Távirányító: Mobiltelefon
Hatótávolság: Kb. 50 méter
Magassági repülés: Kb. 25 méter
Használati hőmérséklet: 0°C-40°C

Szín Fehér
Méret

91 × 91 × 38 mm