Woox Smart Home E27 Okos Izzó-1

Woox Smart Home E27 Okos Izzó

Woox Smart Home E27 Okos Izzó

SKU
MOBVOOXR9074

E27-es foglalat, 8W teljesítmény
Nincs szükség Hubra
Ingyenes Woox otthoni alkalmazás
RGB színebállítás
Időzíthető működés

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
4 900 Ft

A Wi-Fi használatával a Woox Smart Bulb központi egység vagy kiegészítő hardver nélkül vezérelhető. A Smart Bulb ugyanolyan könnyen telepíthető, mint egy normál izzó, és az ingyenes Woox Home alkalmazáson keresztül gyorsan csatlakozik otthoni Wi-Fi-hez.

A Woox Home lehetővé teszi az Ön okostelefonjával vagy táblagépével a fények kezelését, beleértve a fényerő beállítását, az ütemezést és a jelenet beállítást, valamint a felhasznált energia követését. A további kényelem érdekében a hangjával vezérelheti a Woox Smart Bulb-t, ha párosítja az Amazon Alexa-val és a Google Assistant-el.


Hangvezérlés
A Woox Smart Bulb közvetlenül együttműködik az Amazon Alexa-val és a Google Assistant-el az eszközök hangvezérléses kezelésével. Adjon nevet minden intelligens izzónak, és egyszerűen név szerint kommunikáljon velük. Emellett létrehozhat egy csoportot az összes okos eszközéhez, és mindegyiket egyetlen paranccsal vezérelheti.

Nincs szükség hubra
A Woox Smart Bulb bármilyen Wi-Fi routerrel(2,4 GHz-es sáv) működik, külön hub vagy fizetett előfizetési szolgáltatás nélkül.

Távirányító
A világításokat távolról vezérelheti bárhol is. A geo-vívás technológiával a világítás akár otthon is üdvözölheti Önt, vagy automatikusan kikapcsolhat, amikor elhagyja otthonát.

Állítsa be a könnyű menetrendeket
Állítsa be, hogy a lámpák előre beállított időben bekapcsoljanak, így hazaérkezéskor világítanak. Azt is beállíthatja, hogy a szobák különböző időpontokban világítsanak éss természetesen hagyhatja, hogy az éjszaka fokozatosan kikapcsoljon, így soha nem kell aggódnia, hogy bekapcsolta-e a lámpákat.További információ
Gyártó Woox
Gyártó oldala Gyártó weboldala
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártói cikkszám R9074
Szín Fehér
Protokoll Wi-Fi
Tulajdonságok

Hangvezérlés
Nincs szükség Hubra
Ingyenes woox otthoni alkalmazás
RGB színebállítás
Időzíthető működés
Bárrhonnan vezérelheti világítását
Teljesítmény: 10W
Fényerő: 806 lumen
Színhőmérséklet: RGB+CCT 2700~6500K
Foglalt: E27
WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz
Átlagos élettartam: 30.000 óra
Működési hőmérséklet-tartomány: -10 - +40 °C
Anyag: PC+PA6+Aluminium

Méret

60 x 60 x 120 mm

Garancia 2 év garancia