Woox Smart Home beépíthető Okos konnektor-1

Woox Smart Home beépíthető Okos konnektor

Woox Smart Home beépíthető Okos konnektor

SKU
MOBVOOXR4054

Beépíthető Okos konnektor
Időzítés és Távoli elérés
Wi-Fi kapcsolat
220-230V, 10A
2300W maximális terhelés

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
8 500 Ft

Tedd okosabbá az eszközöket a WOOX segítségével

A WOOX WiFi intelligens konnektorával vezérelheti az elektromos eszközöket okostelefonjáról vagy táblagépéről. A ház minden szobájából, de nagyobb távolságból is lehetséges. A WOOX intelligens foglalat felszerelhető egy normál foglalat helyett, és természetesen normál foglalatként is használható a különféle intelligens funkciói mellett.

Intelligens funkciók

A WOOX intelligens aljzat távolról be és kikapcsolható. Például bekapcsolhatja a lámpákat okostelefonján. Beállíthat egy időzítőt a foglalathoz, amely után automatikusan kikapcsol, vagy létrehozhat ütemezést úgy, hogy a foglalat automatikusan be és kikapcsoljon a választott időpontokban. Állítson be ütemtervet a világítás automatikus be és kikapcsolásához! Ezeket az intelligens funkciókat a Woox Home alkalmazáson keresztül használja. Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban.

Csatlakozás WiFi-n keresztül

Csatlakoztatja a WOOX intelligens aljzatot a WiFi hálózathoz, és a foglalat működik az összes WiFi routerrel. Tehát csak WIFI hálózattal kell rendelkeznie, és nem kell külön hubot vásárolnia a WOOX intelligens eszközök csatlakoztatásához.
Plug & Play termék gubancok nélkül!

Jó tudni!

Az összes WOOX intelligens eszköz együtt működik az Amazon Alexa-val és a Google Home szolgáltatással. Az Alexa vagy a Google Home segítségével hangjával vezérelheti az összes csatlakoztatott WOOX eszközt. Vegye figyelembe, hogy az Amazon Alexa vagy a Google Home külön vásárolható meg a hangvezérlés használatához

További információ
Gyártó Woox
Gyártó oldala Gyártó weboldala
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártói cikkszám R4054
Szín Fehér
Protokoll Wi-Fi
Tulajdonságok

110-240V 50/60Hz
10A, 2300W
WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK
Titkosítás: WEP61 / WEP / 128 / TKIP / CCMP (AES)
Működési hőmérséklet: -30°C - +60°C
Maximális áramerősség: 10A
Maximális terhelhetőség: 2300W

Méret

86 x 86 x 45 mm

Garancia 2 év garancia