Wilson Six álló hangsugárzó pár, tölgy-1

Wilson Six álló hangsugárzó pár, tölgy

Wilson Six álló hangsugárzó pár, tölgy

SKU
WILSONSIXLIGHTOAK

Álló kivitelű hangsugárzó
Préselt szerkezetű, papír membránok
Aranyozott csatlakozók
Neodímium mágnesek

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

  AV-Online teszt  
was 139 990 Ft Special Price 119 990 Ft

A Wilson Six álló hangsugárzó univerzális megoldást jelent mind a klasszikus sztereó szettekkel rendelkező felhasználók számára - akik modern, hálózati streamerrel összekötött erősítőn keresztül hallgatják zenéiket - mind pedig a TV-készülékek minőségi kihangosítása iránt érdeklődő vásárlók számára. Gyakran két, padlón álló 2.0 elrendezésű hangsugárzó a preferált megoldás a kisebb lakásokban, ami lehetővé teszi a TV készülékből érkező, kiváló minőségű hang élvezetét anélkül, hogy további effekt hangszórókat kellene telepíteni.
A használat módjától függetlenül, a Wilson Six hangsugárzókból nagyon vonzó, a fül számára természetes hangzásra számíthatunk, amely közel áll ahhoz, amit a zenét játszó művész közvetíteni szándékozott a felvétel készítésekor.

A Wilson Six két színben kapható: fekete és világos tölgy kivitelben, mindkettő jellegzetes, finom fa szerkezetű borítással.
Speciális, préselt szerkezetű, papír membránokat alkalmaztak ennél a modellnél, melyekkel gyakran számos, jóval drágább hangsugárzókban is lehet találkozni. Nagy előnye ennek a bevált hangszóró konstrukciónak, a nagy szilárdság és a kis súly.

A membránok gumi felfüggesztésbe lettek beültetve, amelyek nagy, dinamikus basszust és rendkívül nagy teljesítményt tesznek lehetővé. A magassugárzók meghajtó rendszerének magjába erős, magasabb osztályú hangszórókban használt neodímium mágneseket építettek be. A teljes mechanikai rendszer nagy precizitással lett kidolgozva. A nem kívánt hőmérsékletemelkedés elleni védelem érdekében a mérnökök alumínium tekercseket alkalmaztak.

Ebben a konstrukcióban a bass-reflex port elöl kapott helyet, ami lehetővé teszi, hogy a hangfalat a falhoz közelebb lehessen elhelyezni, amit minden bizonnyal értékelni fognak a kisebb helyiségek tulajdonosai, ahol minden talpalatnyi helynek értéke van.

A hangszóró csatlakozók a ház alsó részén találhatók, maguk a csavarok aranyozottak, és – a kábelek csatlakoztatásának megkönnyítése érdekében – a szorítófejek ferdén felfelé néznek.
A dinamikus és modern megjelenést kiemelik a membránok és a hangsugárzók frontját körülvevő ezüst színű gyűrűk, valamint az oldalakon végigfutó, jellegzetesen letört élek.
A hangfal előlapok speciális, akusztikusan semleges, attraktív és modern struktúrájú és színű textil anyaggal bevont műanyagból készültek, amelyek lehetővé teszik, hogy a viszonylag nagy szerkezet jól illeszkedjen a hangfal stílusához. Klasszikus fekete anyagot kaptak a fekete hangfalak, míg a világos tölgy kidolgozású hangfalak előlapjainak színe némileg eltérő, világosszürke.

Wilson termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Teszt AV-Online teszt
Gyártó Wilson
Hangszóró teljesítmény 130W
Frekvencia átvitel 45 Hz - 20 kHz
Impedancia 4-8 Ohm
Érzékenység 90 dB
Tulajdonságok

Javasolt erősítő teljesítmény: max. 130W
Magas hangsugárzó: 1" (2,5 cm)
Mély/középsugárzó: 2x 6,5" (16,5cm)

Szín Tölgy
Méret

1000 x 195 x 306 mm

Garancia 10 év garancia
Akciós ár 119 990 Ft