Stylies Carina ventilátoros párásító-1

Stylies Carina ventilátoros párásító

Stylies Carina ventilátoros párásító

SKU
CARINA

Természetes párolgás elvén működik
15 m2 / 35 m3
3.5 literes víztartály
Ionic Silver Cube ezüst tégla

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
19 990 Ft

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.
Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

Higiénia
A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla
Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.


Ajánlott maximális szobaméret: 15 m2 / 37 m3
Napi 1.5 liter elpárologtatott vízmennyiség
3,5 literes víztartály
8W teljesítmény

További információ
Gyártó Stylies
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Garancia 1 év garancia
Tulajdonságok

Ajánlott maximális szobaméret: 15 m2 / 37 m3
Napi 1.5 liter elpárologtatott vízmennyiség
3,5 literes víztartály
8W teljesítmény

Szín Fehér
Méret

350 x 255 x 190 mm