Steba RC58 raclette lávaköves grill-1

Steba RC58 raclette lávaköves grill

Steba RC58 raclette lávaköves grill

SKU
SBRC58

1200W teljesítmény
Fokozatmentesen hőfokszabályzás
Tapadásmentes bordázott sütőlap
Olajtálca
Kivehető sütőlapok

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1600 Ft


Jelenleg 6 érdeklődő nézi a terméket.


48 990 Ft

A Steba RC58 egy 8 személyes raclette lávaköves grill. A sütőt az asztalra téve mindenki saját ízlésének megfelelő húst, zöldséget vagy sajtot süthet. Élvezze az ízek kavalkádját raclette sütővel! A raclette sütő kétféle sütőlapján csak a fantázia szabhat határt a legkülönbözőbb alapanyagok elkészítésének! A raclette sütő 8 serpenyőjében pedig mindenki a saját kedvére készíthet ínyenc falatokat

A raclette sütő lapjának egyik része bordázott, melyet húsfélék, kolbászok grillezésére terveztek. A sütőlap másik része sima és kőből készült, ami a halak, zöldségek, sajtok vagy tenger gyümölcsei grillezéséhez nyújtanak kiváló felületet.
A sütőlap alatt található dupla soros fűtőszál jóvoltából a raclette sütővel mindez egyenletesen, gyorsan sül meg, miközben az alatta található serpenyőket is egyenletesen melegíti.

Ne fárassza le magát már a vendégség előtt az órákig tartó előkészülettel! A raclette sütővel közösen készülhet a vacsora! A raclette sütő hőmérséklete szabályozható, ami további garanciát jelent a tökéletes ételek elkészítéséhez.

Grillezés után a takarítás sem rontja el a hangulatot, mivel a raclette sütő tisztítása is gyerekjáték! Mind a tapadásmentes rácsos, mind a sima felületet csak le kell törölnie egy kendővel, a raclette sütő 8 db tapadásmentes serpenyője pedig víz alatt könnyen elmosható.

Ezekben a serpenyőkben a grillezett ételeket mindenki a saját ízlése még fűszerezheti, olvaszthat rá sajtot vagy süthet rá tojást is, így még fenségesebbé és élvezetesebbé teheti a közös étkezést!

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

1200W teljesítmény
Kő grill és bordázott grill lap
Tapadásmentes grillfelület
Nyolc raclette serpenyő
Beépített termosztát
Könnyen tisztítható

Szín Inox
Méret

Méret: 110 x 395 x 230 mm
Grill felület: 370 x 230 mm