Steba RC28 raclette grill-1

Steba RC28 raclette grill

Steba RC28 raclette grill

SKU
SBRC28

1400W teljesítmény
8 személyes
Tapadásmentes sütőlap
Grill felület: 45x 30cm

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1600 Ft


Jelenleg 5 érdeklődő nézi a terméket.


34 990 Ft

Egyszerű, gyors és változatos vacsora akár nagy társaságnak is? A STEBA RC 28 raclette hálás segítség a vendéglátónak! Csak helyezze a vacsora hozzávalóit az asztalra és persze a STEBA raclette sütőt!


Egyszerre kedvébe járni minden családtagnak? Az RC28 raclette sütővel még a nagyszülőknek is jut az ínyenc falatokból! Üljék körbe a raclette sütőt és készítsék el együtt a menüt! Ne kiszolgáló személyzet, háziasszony legyen az étkezéseknél!

Az RC28 raclette sütő eloszlatja az esős napra szervezett sütögetés miatti aggodalmat, a hosszas előkészületek okozta fáradtságot! Önnek elég csak az alapanyagokról és a társaságról gondoskodnia, na meg persze a raclette sütőről!

A raclette sütő tapadásmentes öntvény grill lapja 8 személyes, melynek rácsos felén húsféléket, a sima lapján zöldséget, sajtot grillezhet.

Az alapanyagnak megfelelően beállíthatja a raclette sütő fokozatmentes hő-szabályozójával a kívánt hőfokot, ezzel is praktikussá és kényelmessé téve a raclette sütő használatát.

A raclette sütő használatának kényelmét szolgálja továbbá a sütőn található jelzőfény, mely melegítés közben világít, illetve csúszásmentes lábak, melyek ugyan megkönnyítik a sütést, de fontosabb, hogy védik az Ön biztonságát!

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

Teljesítmény 1400W

Szín Fekete
Méret

Méret: 145 x 450 x 300 mm
Grill felület: 450 x 300 mm