Steba KB28 mini sütő-3

Steba KB28 mini sütő

Steba KB28 mini sütő

SKU
SBKB28

Teljesítmény 1500W
Kapacitás 28 liter
Állítható hőfokszabályozó 230°C-ig
90 perces időzítő
Energia takarékos
Biztonsági üvegajtó

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 4 érdeklődő nézi a terméket.


72 990 Ft

Extra nagy belterületének köszönhetően, könnyedén, akár több személy részére is készíthet benne pizzát, melegszendvicset, süteményt. A hőmérsékletet 230 C-g tekerheti fel, több fokozatban, csupán az Ön ízlésétől, és az elkészítendő ételtől függ, hogy hogyan állítja be. A 90 perces időzítőnek köszönhetően, Önnek nem kell állandóan figyelni a készülő finomságot,

A STEBA KB28 hanggal jelez, ha lejárt az Ön által beállított sütési időtartam. Addig Ön nyugodtan végezhet más házimunkát, vagy pihenhet, olvasgathat.

Az EU szabványos, dupla biztonsági üvegajtó, és a duplán szigetelt rozsdamentes acél ház, nem csak a gyerekeket óvja a forróságtól, hanem energiatakarékossá is teszi a grillsütőt, nincs hőveszteség.
A rozsdamentes grillrács, vagy a forgónyárs remek kiegészítői a STEBA KB28 grillsütőnek. A rozsdamentes forgónyárson, akár 2 csirkét, vagy egy pulykát is meg süthet.

A légkeveréses kivitelezésnek köszönhetően, az aktuális programtól függetlenül, (felső-, alsó-, vagy felső-és alsó fűtés) egyenletesen süti meg a húsokat, vagy süteményt.
Energiatakarékos, hiszen az 1500 W-os fűtőszálak azonnal felmelegszenek, és kisebb területet kell felmelegíteni, mint pl. a hagyományos sütőknél.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

Forgónyárs
Légkeverés
Alsó felső sütés
28 literes
1500W teljesítmény
90 perces időzítő

Szín Inox
Méret

310 x 510 x 410  mm