Steba FG70 multi low-fat grillsütő-1

Steba FG70 multi low-fat grillsütő

Steba FG70 multi low-fat grillsütő

SKU
SBFG70

1800W teljesítmény
Fokozatmentesen hőfokszabályzás
Tapadásmentes bordázott sütőlap
Olajtálca
Kivehető sütőlapok

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
36 990 Ft

Szüksége van kontakt és parti grillsütőre is, de nem szeretne 2 grillsütőt vásárolni? Az FG70 grillsütő kettő az egyben, ráadásul low-fat technológia tisztább használatot, egészségesebb ételek készítését teszi lehetővé!

Amennyiben a grillsütőt kontakt grillként használja, a grillezni kívánt ételeket a két sütőlap közé kell helyezni, azaz a hús két oldalról sütjük. Kontakt grillként kisebb mennyiséget kényelmesen süthet meg, tökéletes választás a családi grill vacsora elkészítéséhez!

A grillsütő low-fat technológiája gondoskodik a kisült zsiradék összegyűjtéséről, az ételek vitamin és ásványanyag tartalmának megőrzéséről.
Parti grillként használja a grillsütőt kinyitva! A grillsütő rácsos lapján húsokat, a sima felén zöldségeket, sajtokat grillezhet.

Az FG70 multi grillsütővel akár toastot is készíthet!
Bárhogy is használja a grillsütőt, mindig figyeljen rá, hogy a hőmérséklet-szabályozó az alapanyagnak megfelelően legyen beállítva.

A grillsütő tapadásmentes grill-lapjai kivehetők és cserélhetők. Tisztításuk meleg, mosószeres vízzel egyszerű, de használatkor és tisztításkor se használjon éles eszközt, amivel megsérthetné azokat!

További információ
Gyártó Steba
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

1800W teljesítmény
Fokozatmentesen hőfokszabályzás
Tapadásmentes bordázott sütőlap
Olajtálca
Kivehető sütőlapok

Szín Inox
Méret

Méret: 135 x 370 x 360 mm
Grill felület: 2x 270 x 240 mm