Steba FG56 low-fat grillsütő-1

Steba FG56 low-fat grillsütő

Steba FG56 low-fat grillsütő

SKU
SBFG56

2000W teljesítmény
Fokozatmentesen hőfokszabályzás
Tapadásmentes bordázott sütőlap
Olajtálca
Kivehető sütőlapok

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
32 990 Ft

A Steba FG56, kontakt grill funkciója mellett low-fat technologiájának köszönhetően alkalmas zsírmentes sütésre, speciális tapadásmentes bevonatának köszönhetően, pedig nem ragad le a bepácolt hús, zöldség, vagy melegszendvics.

Egy helytakarékos, egyszerűen kezelhető kontaktgrillt keres a hétvégi kertipartira, vagy konyhájába? Nem szeretné ha konyhája gépek tárháza lenne? Szeretne grillezni, de melegszendvicset is készene?

A Steba FG56 kontakt grillező, azontúl, hogy kontakt funkciójának köszönhetően két kivehető sütőlapjai az étel alját és tetejét is megsütik, vastagabb ételek, húsok, zöldségek grillezésére is alkalmas vagy akár melegszendvics sütésre is!

A Steba FG56 low-fat kontakt grill előnye abban rejlik, hogy a húsai úgy sülnek meg, hogy a belőlük kisülő zsír nem fog az étel alatt maradni, nem áll benne a hús sülés közben, hanem összegyűlik a zsírgyűjtő tálcába.

Alkalmazhatja ezt akár fitness-étkezésében is, hiszen pl. csirkemell szeletei anélkül megsülnek, hogy Ön olajat, zsíradékot tett volna alá.

Tapadásmentes lapjai bordázott kialakításának köszönhetően a felesleges zsír, könnyen el tud folyni, összetud gyűlni a lecsöpögő tálcába.

Steba FG56 kontakt grilljét kettényitva is használhatja. Könnyedés hátradöntheti felső lapját, így a grillezés látványosabb lesz, ezáltal akár partigrillként is alkalmazható.

A sütés hőmérsékletét a Steba FG56 kontakt grill esetében Ön szabályozhatja, fokozatmentesen, egészen 170C-ig. Süthet gyümölcsöt, zöldséget, halat, grillezhet húsokat is. A hőmérséklet beállító tekerőgomb mellett jelzőfények is segítségére lesznek, melyek az aktuális hőmérsékletről adnak tájékoztatást.

Egyszerű kezeléséhez a könnyű takarítás is hozzátartozik. Tapadásmentes sütőlapjai könnyedén kivehetőek, mivel a fűtőszál a sütőlapok alatt található, és nem beépített, így el is mosogathatja őket.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

Teljesítmény: 2000W
Max. Hőmérséklet: 170°C
Kivehető sütőlapok

Szín Inox
Méret

Méret: 400 x 370 x 176 mm
Grill felület: 2x 290 x 220 mm