Steba FG100 digitális Low-Fat Grill-1

Steba FG100 digitális Low-Fat Grill

Steba FG100 digitális Low-Fat Grill

SKU
SBFG100

Rozsdamentes acél ház
Digitális kijelző
30 perces timer
Kivehető grill lapok
Grillezés max. 235°C-ig
2000 W teljesítmény

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
49 990 Ft

Az FG100 kontakt grillt használhatja kis konyhában, teraszon vagy akár kiviheti a kertbe is. Az elektromos grillhez csak áramra van szüksége és már indulhat is a gondtalan sütögetés. A 235° C-ig állítható hőfokszabályzó abban segít, hogy az optimális sütési hőmérséklet beállításával a legtökéletesebb grill élmény érhessük el. Elődjéhez képes újdonságnak számít a színváltós kijelző, mely folyamatosan tájékoztatja használóját az éppen aktuális hőfokról. A kijelző kékről pirosra színeződése azt jelenti, hogy a kontakt grill elérte a beállított hőfokot.

Elkészült az étel, de még nem érkeztek meg a vendégek, barátok, a családtagok! A készülék melegentartó funkciója erre is megoldást kínál. A finom grillezett étel mindig friss
és megfelelő hőmérsékletű lesz, bármikor kerüljön is fogyasztásra.
A Low-fat technológiának köszönhetően a grillezett ételek – húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök – mindig egészségesek és ízletesek maradnak.
A rozsdamentes acél ház elegáns külsőt ad, mely a konyha dísze is lehet. Tisztítása egyszerű és kis helyen elfér, mert állítva is tárolható.

Az FG100 kontakt grillen a két sütőlap jól illeszkedik egymáshoz, ezért bármit grillezhet: vékony vagy vastag hús, tengeri herkentyű, marhahús, zöldség vagy éppen gyümölcs. Az ínycsiklandó finomságok pillanatok alatt elkészülnek. S persze egészségesek is a Low-Fat technológiának köszönhetően.

A kezelőfelület színváltós funkciója nemcsak látványos, hanem hasznos is. Folyamatos tájékoztatást ad a sütési hőfok alakulásáról. A kijelző kékre, narancssárgára, valamint piros színűre változik, ha a hőfok elérte az adott hőmérsékleti szintet. A készülék könnyen tisztítható. Kicsi konyhába nem foglal nagy helyet, mert állítva is tárolható.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

Rozsdamentes acél ház
Digitális kijelző
30 perces timer
Automatikus melegen tartás
Kivehető grill lapok
Grillezés max. 235°C-ig
2000 W

Szín Inox
Méret

Méret: 135 x 370 x 360 mm
Grill felület: 2x 270 x 240 mm