Steba ED6 digitális aszalógép-1

Steba ED6 digitális aszalógép

Steba ED6 digitális aszalógép

SKU
SBED6

800W teljesítmény
6660 cm2 tálcák összfelülete
30-70°C hőmérséklet tartomány
24 órás időzítés
Digitális kijelző

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 4 érdeklődő nézi a terméket.


88 990 Ft

A Steba ED6 aszaló nagyméretű nemesacél tálcákkal, nagyobb adagok aszalására, szárítására képes 800 Wattos teljesítményének köszönhetően. Szárítson húst, gombát, aszaljon gyümölcsöt,zöldséget, fűszernövényeket.

Egyszerű kezelhetősége miatt bárki könnyedén elsajátíthatja az aszalás, szárítás fortélyait. A digitális kijelzővel és nyomógombokkal ellátott Steba ED6 aszalógép, időzítés és hőmérséklet beállítását teszi lehetővé. A pontos hőmérséklet és idő megadásához az aszalógép tetején található nyomógombok segítségével tudja megadni a paramétereket. A gépház tetején javaslatokat is talál a különféle ételek aszalásához, szárításához.

Egy aszaló, számtalan lehetőség a tartósításra

A Steba ED6 digitális aszaló hat darab nemesacél rácsos tálcával és egy műanyag laptálcával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy Ön akár hat féle ételt, zöldséget, gyümölcsöt aszalhat egy időben, illetve készíthet szárított fűszer és gyógynövényeket is. Ezek mellett akár még gombákat is aszalhat vagy húst tartósíthat szárítással.

Azzal, hogy Ön nedvességet von ki az ételekből, megakadályozza, hogy azok romlásnak induljanak és a nyári termést elteheti akár télire is. Falatozzon a hidegnapokon saját, ízletes barackot, fügét vagy bolondítsa meg pesztóit saját aszalt paradicsommal, szárított bazsalikommal.

Nyerskonyha hívei is használhatják a STEBA aszalót

A STEBA ED 6 aszaló készüléket 30-70C hőmérséklet tartományban tudja beállítani, egy fokonként léptetheti a kívánt hőmérsékletre.
A nyerskonyha követői és a vitamindús táplálkozás hívei 40C közeli hőmérsékleten a gyümölcsök, zöldségek aszalását úgy tudják megoldani a STEBA aszalóval, hogy azokban magas vitamin és enzimtartalom marad meg.

Aszalványlapok készítése a STEBA ED6 aszalóval

A rácsos fém tálcákra helyezzen zsírpapírt, speciális (szilikon) fóliát, s az összeturmixolt gyümölcsöt vagy zöldséget, netán magőrleményeket arra kenje rá kb 1 cm vastagságban. A STEBA aszalóval egyszerre hat db aszalvány lap készíthető.

A digitális aszalás legnagyobb előnye: Dőljön hátra

A digitális aszalók megjelenésével az aszalás egyszerűbb lett, mint valaha. Nem kell többé őriznie a sütőt, ha eddig ott próbálta az ételek szárítását, vagy nem kell az időjárást kémlelnie, ha korábban a nap erejével aszalt.

A Steba ED6 digitális aszalón beállíthatja az aszalás hőmérsékletét, és az aszalás időtartamát is. Az időzítést 1 és 24 óra között adhatja meg, míg a hőmérsékletet 30 és 75C között, így biztosan nem mennek tönkre az értékes tápanyagok sem.

A digitális időzítésnek köszönhetően pedig nem szükséges az aszaló mellett álldogálnia sem. A megfelelő aszaláshoz csak adja meg a szükséges paramétereket s várjon, míg azt a Steba ED6 hatékonyan és gyorsan elvégzi magától.
Az egyenletes levegő áramoltatásnak köszönhetően minden egyes szelet gyümölcs vagy zöldség megfelelően fog kiszáradni.

Nagyobb űrtartalom, nagyobb aszalási mennyiség

A hat darab aszalótálca mellett, fontos megemlíteni, hogy a tálcák felülete összesen 6660 cm2 , tehát ekkora felületen tervezheti meg az aszalás mennyiségét. A Steba ED6 digitális aszalóval több darab gyümölcsöt és zöldséget, vagy akár nagyobb mennyiségű gombát, húst is száríthat. A szárítandó ételeknek csak a képzelete szab határt, valósítsa meg mindet a Steba ED6 digitális aszalóval!

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Garancia 2 év garancia
Szín Inox
Méret

Méret: 290 x 365 x 475 mm
Aszaló tálcák mérete: 370 x 300 mm