Steba ED5 digitális aszalógép-1

Steba ED5 digitális aszalógép

Steba ED5 digitális aszalógép

SKU
SBED5

350W teljesítmény
Nemesacél burkolat, a felső rész műanyag
Digitális kijelző
5 db, egyenként 5 x 25 x 32 cm tálca
1 db apró lukacsos fűszernövény szárító

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1600 Ft


Jelenleg 1 érdeklődő nézi a terméket.


35 990 Ft

A STEBA ED 5 aszaló készülék segítségével Ön a nyár ízeit remekül megőrizheti, egészségesen tartósíthatja. Aszaljon gyümölcsöket, zöldségeket, fűszernövényeket, gyógynövényeket az ED5 géppel, s élvezze a mennyei, fokozott ízvilágot egész évben.

Az egészséges táplálkozás híveként feltétlenül ajánljuk Önnek az aszalt gyümölcsök, zöldségek fogyasztását, melyeknek elkészítéséhez, a növények szárításához remek segítségül szolgál a STEBA aszaló készülék.

Zöldség szárítás, gyümölcs aszalás

A vitamindús terményeket hosszabb ideig tudja megőrizni, eltartani, ha azokat szárítja.
Ráadásul az aszalással a vitamintartalomból sokat megtartanak a növények, s az ízek felfokozódnak a nedvességtartalom elvonásával.

Gyümölcs aszalás a STEBA-val

A hazánkban termő gyümölcsök jól száríthatók, azonban az aszalás időtartama a gyümölcsök nedvességtartalmán múlik. A gyümölcsöket a magjuk eltávolítása után szárítsa. A cseresznye, meggy aszalása hosszabb szárítási időt igényel, ha egyben hagyja a gyümölcsöt.
Mennyei ízorgia hónapokkal a termés időszakot követően szárított epret vagy aszalt meggyet fogyasztani. A nedvességtartalom elvonásával a gyümölcscukor tartalom, s ízvilág felfokozódik.

Zöldség aszalás, fűszernövény szárítás

Leves készítéséhez, ízesítéséhez szárított zöldség keveréket készíthet, mellyel később remekül ízesítheti ételeit, levest főzhet tartósítószer és ízfokozó mentesen.
Szárítson zellert, hagymát, karalábét, fehérrépát és sárgarépát. A felaprított zöldségekkel rizst, levest ízesíthet a téli időszakban is.
Szárítson kakukkfüvet, kaprot, bazsalikomot, tárkonyt, oreganot, s élvezze a saját fűszernövény kínálatot, a mennyei ízeket az ételkészítés során.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

350W teljesítmény

Szín Inox
Méret

285 x 335 x 265 mm