Steba E400 lassú gyümölcsprés-1

Steba E400 lassú gyümölcsprés

Szabadság miatt 09.13 és 09.29 között ZÁRVA tartunk!

Steba E400 lassú gyümölcsprés

SKU
SBE400

Lassú gyümölcs és zöldségpréselés
Nagyobb enzim és vitamintartalmú italok
Majdnem minden gyümölcshöz és zöldséghez alkalmas
Halk működésű, hatékony gyümölcsprés
Nemesacél burkolat

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 3 érdeklődő nézi a terméket.


84 990 Ft

A lehető legjobb megoldást keresi a léböjt kúráinak hatékonyabbá tételére? A nyersétkezést részesíti előnyben, de inkább folyékony italok formájában venné magához a zöldségeket, gyümölcsöket? Zsírégető, méregtelenítő dzsúszok készítésében a Steba legújabb minőségi tagja, az E400 lassú gyümölcspréssel ezeket könnyedén meg is valósíthatja. Ismerje meg közelebbről!

Tisztítókúra, egészséges levek, Steba E400 lassú gyümölcsprés

A rostosabb, tápanyagdúsabb italok elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy a gyümölcsök és zöldségek lehető legnagyobb részét magunkhoz tudjuk venni anélkül, hogy valamely részüket is kidobnánk. Fontos, hogy az enzimek életben tartásához nem szabad a zöldségeket, gyümölcsöket hőhatásnak kitenni. Amit eddig sem turmixgéppel, sem konyhai aprítógépek különféle formájával nem tudott megvalósítani, azt a Steba E400 lassú gyümölcspréssel megteheti. Elege van a hangos konyhai eszközökből, és hatékony ám kíméletes eszközt keres gyümölcseinek lepréseléséhez? Nem fogja megbánni, ha a Steba E400 lassú prést választja.

A kíméletes, hideg lassú préselésnek köszönhetően nagyobb lé hozamot képes produkálni több vitamin és tápanyag tartalommal.
A 400 Watt teljesítményű Steba E400 lassú préselő halkan ám hatékonyan működik. Nagy betöltő nyílásán nagyobb zöldség, gyümölcsdarabokat is behelyezhet, nem kell apróra vágnia őket. A masszív csigaprés elől egyik keményebb zöldség, vagy gyümölcs sem menekülhet.
A Steba E400 lassú prés a céklával, gyökérzöldségekkel is gyengéden, ám hatásosan elbánik, így vitamindús rostos italt fogyaszthat. A kinyitható kifolyócsapon a lassan préselt levek könnyedén tudnak távozni az 1 liter űrtartalmú kancsóba.
A teljes mértékben szétszedhető Steba E400 lassú gyümölcs prést könnyű tisztítani. Minden tartozéka könnyen elmosható, akár mosogatógépbe is tehető. Nemesacél házát elég letörölni.

Sokoldalúan felhasználható lassú gyümölcsprés

Préseljen akár keményebb vagy bogyós gyümölcsöt, zöldséget, csírákat, vagy különféle gyógynövényeket egyéb folyadékok hozzáadása nélkül. Fogyasszon tisztán, natúr, egészséges bió italokat akár sportoláskor, vagy a munkahelyén. A préselés következtében a törkölyt akár fel is használhatja, így a levek mellett készíthet akár sütemény vagy levesbetét alapanyagot is, mindehhez csupán egy Steba E400 lassú gyümölcsprés szükséges.

Lassú gyümölcsprés, gyümölcscentrifuga. Mi a különbség?

Fordulatszám: Amíg a gyümölcscentrifugák általában nagyobb 800-1000 Watt körüli teljesítménnyel dolgoznak, addig a lassú prések általában 200-400 Wattal. Ez a fordulatszámban is megmutatkozik, így a nagyobb fordulatszámú gyümölcscentrifugák nagyobb hőt is generálnak, mely hatására a zöldségek, gyümölcsök enzimjei sérülhetnek, illetve a vitaminok egy része tönkremehet a folyamat során. A lassan préselt italok nem színeződnek el, mert kevésbé oxidálódnak, mint centrifugázott társaik a magas oxidációnak köszönhetően. A lassan préselt gyümölcs és zöldség levek tehát több tápanyagot, vitamint tartalmaznak.

Hangerősség: A gyümölcscentrifugák többsége elég nagy zajszinttel (80-90 dB-el) járnak, míg a lassú gyümölcsprések ennek a töredékével (30-40 dB), így a reggel elkészített frissítő dzsúsz, nem fog másodlagos ébresztőóraként működni a családtagok számára sem.

Összetétel: Kipróbáltuk! Ugyanolyan zöldség és gyümölcsmennyiség mellett egy gyümölcscentrifuga facsarása következtében a kinyert dzsúsz összetételében kevesebb rostot tartalmaz és több folyadékot. Ennek következtében sok rost a törkölytartóba kerül, ahelyett hogy a poharában landolna. Egy lassan préselt ital homogénebb is, ízletesebb, nagyobb arányban tartalmaz rostokat, a lassú préselésnek köszönhetően pedig beltartalmi értéke is magasabb.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Garancia 2 év garancia
Szín Inox
Méret 560 x 250 x 180 mm