Steba DF300 dupla inox olajsütő-1

Steba DF300 dupla inox olajsütő

Steba DF300 dupla inox olajsütő

SKU
SBDF300

3000W teljesítmény
5 literes űrtartalom
Cool Zone és Cool Wall technológia
Inox kivitel
Beépített időzítő
Szabályozható hőmérséklet

 BESZÁLLÍTÓNÁL ELÉRHETŐ
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap

 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1600 Ft


Jelenleg 6 érdeklődő nézi a terméket.


36 990 Ft

Könnyen kezelhető,inox olajsütő, beállítható időzítővel és hőmérséklettel. Három olajsütő kosárral (két kisebb és egy XXL méretű), Cool Zone technológiával. Űrtartalma 5 liter, 3000 Watt teljesítménnyel.

A Steba DF300 olajsütőben gyorsabban, egyszerűbben készíthet olajban sült ételeket, szemben a hagyományos készítési módoktól. Egyszerre kétféle étel készítését is lehetővé teszi, így Ön időt és energiát spórolhat meg magának.

Szívesen enne ropogós sült krumplit, vagy sült húsokat, de inkább neki sem lát, mert mindig olajszagú lesz az egész lakása? Felejtse el a serpenyőben sütést!
Válassza a Steba DF300 olajsütőt és nem kell órákig szellőztetnie utána!

Levehető fedele visszavezeti az olajat a fritőzbe sütésközben, az átlátszó üvegen pedig ellenőrizheti, a sütés állapotát. Ezen kívül az olajsütő használatakor a tartós filternek köszönhetően a készülékből a gőz távozik csak, az olaj nem.

A Steba DF 300 olajsütő felépítése

A Steba DF 300 olajsütő egészében szétszedhető, ezáltal könnyen takarítható konyhai fritőz, mely egy háztartásból sem hiányozhat, ha szereti a ropogós ételeket.
Az olajsütő nemesacélházán rögzített oldalsó fogantyúkat használva, könnyen áthelyezni a konyhapulton.
Akár két kisebb kosárban is süthet különféle ételeket, ám, ha egy nagyobb adagot sütne le egyszerre azt XXL kosárral megteheti.

Kényelmesebb sütés-főzés Steba olajsütővel
A Steba DF 300 azon kevés olajsütők közé tartozik, melyet már időzítővel is elláttak. Nem kell az olajsütő mellett hosszasan strázsálnia, ha nem akar!
Állítsa be az időzítőt a tekerőgombbal - mely fokozatmentesen állítható - 0-tól 25 percig, a lejártát követően pedig csengetéssel jelzi Önnek, ha kész vannak a finom ropogós sültek.

Az időzítő mellett a Steba DF300 olajsütőn a hőmérsékletet is kiválaszthatja 190 C-ig az adott étel típusától függően.

Cool Zone technologia: A rozsdamentes fűtőszál nem az edény alját melegíti hanem az edény alja felett 2cm-re csak a tiszta olajat. Az ételből lehulló darabok a fűtőszál alatti hidegebb zónába kerülnek, így nem égnek meg. Az olaj így 3-4 szer hosszabb ideig használható, az ételek pedig egészségesebbek.

A Steba DF300 olajsütő olajtartálya zománcozott, így jobban oszlik el benne a hő, amelybe egyszerre akár 1,5 kg mennyiséget is megsüthet.

További információ
Gyártó Steba
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1600 Ft
Garancia 2 év garancia
Szín Inox
Méret

Külső méretek :245 x 355 x 345 mm
XXL-kosár: 100 x 290 x 180 mm + 2 kosarak 80 x 140 x 210 mm