Steba DD1 elektromos gyorsfőző kukta

SKU
SBDD1
42 990 Ft


 1-3 munkanap 

 2 év garancia 
-
+
Áttekintés

900W teljesítmény
9 automata program
Energia- és időtakarékos
Slow cooking funkció

Szeretne gyorsan, egészségeset? A megoldás a német Steba gyorsfőző kukta, Főzés, sütés, párolás, melegítés az elektromos kuktával pofon egyszerű. Felejtse el a mikrohullámú sütőt! Főzzön jót, gyorsan!


A DD1 elektromos kukta használatával megóvhatja szerettei és saját egészségét a mikrohullám káros hatásaitól! Ráadásul a gyorsfőző akár 70% energiát és időt is megtakarít Önnek, miközben az elektromos kuktában készült ételek ásványianyag- és vitamintartalma megmarad!

A DD1 gyorsfőző 9 automata programmal rendelkezik.

A programok között szerepel húsfélék, hal és zöldségek elkészítésének megfelelő, de készíthet a gyorsfőzőben leveset, rizst is. A gyorsfőző alkalmas pirításra, gőzölésre, melegítésre, a slow cooking funkció választása esetén az étel lassabban készül el, de egészségesebb marad.

A választott főzőprogram végeztével a gyorsfőző melegen tartó funkciója automatikusan bekapcsol.

A korábbi évtizedek kuktáinak népszerűségét nagymértékben csökkentette, hogy veszélyes is lehetett használatuk. A DD1 gyorsfőző ötszörös védelmi rendszerrel ellátott, így fenntartások nélkül, biztonságosan használható.

A STEBA gyorsfőző tisztítása
Energia- és időtakarékos, mivel rozsdamentes acél betéttel rendelkezik, a pároló betéte és műanyag kiegészítői mosogatógépben moshatók.

A gyorsfőzőben készült ételek íze erőteljesebb, zamatosabb, ezért ezeknek a fűszerezése eltér a hagyományostól.

További információ
Szállítás 1-3 munkanap
Garancia 2 év garancia
Szín Inox
Méret Külső méret: 310 x 280 x 300 mm Belső méret: 130 x 215 mm