Stadler Form Robert légmosó

SKU
ROBERT
149 900 Ft

 3-5 munkanap      Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

2 az 1-ben: Párásító és levegőtisztító
Beépített digitális higrosztát
Érintő kijelző, mozgásérzékelővel
Autómatikus kikapcsolás
Automata, éjszakai, öntisztító üzemmód
Illóolaj adagoló

A Stadler Form Robert egyedülálló módon rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát és a 'clean' programon elindítjuk az öntisztítás funkciót.

Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, ezért az üzemeltetése nem jelent plussz költséget. A víz elpárologtatásával a párásító rendszer vízkövesedik. Az Aquarius nedvesítő tárcsáiról a vízkő 20%-os ecettel egyszerűen eltávolítható.

Ionic Silver Cube ezüst tégla
Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását.

A Stadler Form cég egy Silversan nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

További információ
Gyártó Stadler Form
Gyártó oldala Stadler Form Robert gyártói weboldala
Szállítás 3-5 munkanap
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Garancia 1 év garancia
Tulajdonságok

Beépített digitális higrosztát
Érintő kijelző, mozgásérzékelővel
Autómatikus kikapcsolás
Automata, éjszakai, öntisztító üzemmód
Illóolaj adagoló

Szín Fehér
Méret

321 x 471 x 235 mm