Stadler Form Robert légmosó, fehér-1

Stadler Form Robert levegőtisztító, fehér

Stadler Form Robert levegőtisztító, fehér

SKU
ST0119

2 az 1-ben: Párásító és levegőtisztító
Beépített digitális higrosztát
Érintő kijelző, mozgásérzékelővel
Autómatikus kikapcsolás
Automata, éjszakai, öntisztító üzemmód
Illóolaj adagoló

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ




169 900 Ft

A Robert egy nagy teljesítményű légmosó. Párásítja és tisztítja a levegőt. Elpárologtat akár 13,2 l vizet naponta, ami alkalmassá teszi a nagy terekben való alkalmazásra. A légmosó berendezések elsődleges funkciója a párásítás, a légtisztítás csak másodlagos. A két tevékenység a Robert esetében nem is különíthető el egymástól, azaz ha a páratartalom az egészséges szinten van a lakásodban, akkor a készülék a beépített higrosztát miatt ki fog kapcsolni, ezért a levegőt sem tudja tisztítani.

A légmosó készülékek a természetes párologtatás elvén működnek, a párásítást egy tárcsarendszer végzi, így nem keletkezik fehér por és víztócsa a működés során. A vízben forgó tárcsákra egy vékony vízfilm réteg tapad, amire a készülék ráfújja a szoba levegőjét, a levegőben szálló apró fizikai szennyeződések, porszemcsék rátapadnak a tárcsákra, majd a készülék víztálcájába mosódnak, így hatékonyan szűri ki a levegőben található apróbb szálló részecskéket, ezért ideális társa az allergiában szenvedőknek.

A Robert kijelzője egy elegáns kézmozdulattal és gyengéd érintéssel könnyen aktiválható.
Diszkréten teszi kellemessé néhány csepp illatolajjal a helyiség levegőjét, felülete és formája elegáns megjelenést biztosít.

A víz elpárologtatásával a tárcsarendszer vízkövesedik. A Robert nedvesítőtárcsáiról a vízkő 20 %-os ecettel egyszerűen eltávolítható.A Stadler Form Robert levegőmosó berendezés rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát, és a "clean" programon elindítjuk az öntisztítás funkciót. Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, az üzemeltetése nem jelent állandó költséget.

  • 2 az 1-ben párásító és levegőtisztító
  • Beépített higrosztát
  • Érintő kijelző mozgásérzékelővel
  • Automatikus kikapcsolás üres tartály esetén
  • Automata-, manuális-, éjszakai- és öntisztító üzemmódok
  • Illóolaj adagoló
  • Ionic Silver Cube
További információ
Gyártó Stadler Form
Gyártó oldala Stadler Form Robert gyártói weboldala
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Garancia 1 év garancia
Tulajdonságok

Párásító kapacítás: 550 g/h
Víztartály térfogata: 6,3 l
Ajánlott légköbméter: 181-210 m3
Hálózati feszültség: 220-240 V
Zajszint: 27-56 dB(A)

Szín Fehér
Méret

321 x 471 x 235 mm