REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó ezüst-dió

REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó, ezüst-dió

REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó, ezüst-dió

SKU
REVOSS-WS

Bluetooth
Grafikus OLED
Kézzel készült fa doboz
FM és DAB tuner
Beépített Wi-Fi

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
238 950 Ft

A REVO SuperSystem egy nagyon sokoldalú hálózati (wifi, ethernet, Bluetooth) és USB-s zenelejátszó, rádióvevő és digitális aktív hangrendszer. Tökéletesen megmunkált készülékházban búvik meg két kiváló minőségű 89 mm-es hangszórója (Balanced Mode Radiator elven működő, ilyet eddig csak a K2 és SuperConnect modellekben hallhattunk) és külön álló mélysugárzója, melyeket D-osztályú digitális erősítője hajt meg. Ha nagyobb erősítőn szeretnénk élvezni a zenét, a hátlapi analóg vagy optikai digitális hangkimenetek használhatók erre a célra.

REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó

FM-rádió
Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterből, a kijelzőn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekből bármikor bármelyikre válthatunk.

DAB és DAB+ digitális rádió
Magyarországon sajnos még gyerekcipőben jár a földfelszíni digitális rádiózás, de jelen írás pillanatában – 2015 decemberében – Budapesten és környékén 7 csatorna már elérhető a CD-lejátszókon megszokott tökéletes minőségben is (MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók Rádió, Klub Rádió, Mária Rádió, Lánchíd Rádió, Class FM).

Internetrádió
Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperSystem-en is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 24 ezernemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszón definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és műfaj szerint rendszerezve is böngészhető, de kereshetünk akár tetszőleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyőn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekből tetszőleges mennyiségűt felvehetünk a kedvencek közé, hogy később ne kelljen keresgélni utánuk.

Hálózati (wifi) zenelejátszó
Valamennyi REVO UPnP/DLNA-szervereket is képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a készüléket, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linuxalatt is futtathatóak (pl. Serviio, XMBC, MediaTomb, PS3MediaServer, TVMOBiLi, PLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb lejátszható: MP3, WM

WAV, Real Audio, AAC, FLAC
A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben. Ha Synology-ról játszunk le a SuperConnect-tel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperSystem is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati lejátszó, így akár egy webböngésző, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows Mobile) Audio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást!

REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó

Bluetooth hangszóró
Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lévő zenéket akár CD-minőségben is streamelhetjük a SuperConnect-re mivel az aptX kódolást is támogatja.

Aktív hangszóró
A hátlapon található 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkező zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperSystem. Most először azonban a REVO rádiók történetében, már optikai digitális bemenetet is találunk a készüléken. Az ide csatlakoztatott digitális forrás jele egy 24-bites, 96 KHz-es Frontier Silicon DAC-hoz továbbítódik a rádió belsejében, így set-top-boxhoz, játékkonzolhoz, CD/DVD-lejátszóhoz is használható, mint digitális erősítő és hangfalrendszer.

USB-s zenelejátszó
Sok év után a SuperSystem az első REVO, amelyen megint van USB-bemenet (az előlap bal első sarkában), ahová zenefájlokat tartalmazó pendrive-ot, USB-s HDD-t csatlakoztathatunk, de telefon, tablet töltésére is használható. Az USB-s lejátszást is vezérelhetjük az új UNDOK nevű távvezérlő alkalmazással.

Asztali ébresztős óra
Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra vagy normál csengőhangra. Az ébresztési hangerő mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális időt és dátumot, valamint az is látható a kijelzőn, hogy van-e beállított ébresztésünk.

Spotify Connect
Az egyik legnépszerűbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhető a SuperConnect-ről. Ennek segítségével több, mint 20 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc előadóinkat követhetjük, stb. A Spotify okostelefonos alkalmazását (Spotify Connect technológia) használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lévő lejátszási lista alapján hallgatott műsor a SuperSystem PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.

REVO Supersystem Wifi-FM-DAB-Bluetooth zenelejátszó

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala REVO Supersystem gyártói weboldala
Gyártó Revo
Hangszóró teljesítmény 80 Watt
Tulajdonságok

Bluetooth
Csak bekapcsolva látható grafikus OLED
Kézzel készült fa doboz
Beépített Wi-Fi
D osztályú erősítő

Csatlakozók

Bleutooth 
Wi-Fi
AUX bemenet
Digitális optikai bemenet
Digitális optikai kimenet
Ethernet csatlakozás

Szín Dió
Méret

430 x 165 x 220 mm

Garancia 2 év garancia