REVO SuperCD Wifi-FM-Bluetooth-CD zenelejátszó, dió-ezüst

REVO SuperCD Wifi-FM-Bluetooth-CD zenelejátszó, dió-ezüst

REVO SuperCD Wifi-FM-Bluetooth-CD zenelejátszó, dió-ezüst

SKU
REVOSCD-S

Bluetooth
Grafikus OLED
Kézzel készült fa doboz
FM és DAB tuner
Beépített Wi-Fi

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
179 950 Ft

A REVO SuperCD a lehető legszélesebb funkcionalitást és az audio formátum kompatibilitást ötvözi a végső egydobozos audiorendszer létrehozása érdekében. Időtlen megjelenésével és anyagminőségével megáldva a SuperCD mind a tradicionalisták, mind a technológia iránt rajongók számára egyaránt vonzó. Hozzáférést biztosít több tízezer rádióállomáshoz, több formátum és CD lemezek lejátszása, a Spotify szinte korlátlan számú audio műsorszolgáltatása és a kiváló minőségű vezeték nélküli Bluetooth streaming, mindezt egy speciálisan iOS vagy Android készülékekre tervezett alkalmazás segítségével vezérelhető.i analóg vagy optikai digitális hangkimenetek használhatók erre a célra.

FM-rádió
Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterből, a kijelzőn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekből bármikor bármelyikre válthatunk.

Internetrádió
Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperCD-n is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 24 ezernemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszón definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és műfaj szerint rendszerezve is böngészhető, de kereshetünk akár tetszőleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyőn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekből tetszőleges mennyiségűt felvehetünk a kedvencek közé, hogy később ne kelljen keresgélni utánuk.

Hálózati (wifi) zenelejátszó
Valamennyi REVO UPnP/DLNA-szervereket is képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a készüléket, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linuxalatt is futtathatóak (pl. Serviio, XMBC, MediaTomb, PS3MediaServer, TVMOBiLi, PLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb lejátszható: MP3, WM

WAV, Real Audio, AAC, FLAC
A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben. Ha Synology-ról játszunk le a SuperCD-vel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperCD is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati lejátszó, így akár egy webböngésző, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows Mobile) Audio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást!

REVO SuperCD Wifi-FM-DAB-Bluetooth-CD zenelejátszó

Bluetooth hangszóró
Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lévő zenéket akár CD-minőségben is streamelhetjük a SuperConnect-re mivel az aptX kódolást is támogatja.

Aktív hangszóró
A hátlapon található 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkező zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperCD. Most először azonban a REVO rádiók történetében, már optikai digitális bemenetet is találunk a készüléken. Az ide csatlakoztatott digitális forrás jele egy 24-bites, 96 KHz-es Frontier Silicon DAC-hoz továbbítódik a rádió belsejében, így set-top-boxhoz, játékkonzolhoz, CD/DVD-lejátszóhoz is használható, mint digitális erősítő és hangfalrendszer.

Asztali ébresztős óra
Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra vagy normál csengőhangra. Az ébresztési hangerő mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális időt és dátumot, valamint az is látható a kijelzőn, hogy van-e beállított ébresztésünk.

Spotify Connect
Az egyik legnépszerűbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhető a SuperConnect-ről. Ennek segítségével több, mint 20 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc előadóinkat követhetjük, stb. A Spotify okostelefonos alkalmazását (Spotify Connect technológia) használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lévő lejátszási lista alapján hallgatott műsor a SuperCD PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.

REVO SuperCD Wifi-FM-DAB-Bluetooth-CD zenelejátszó

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó oldala REVO SuperCD gyártói weboldala
Gyártó Revo
Hangszóró teljesítmény 40 Watt
Tulajdonságok

Bluetooth 4.1
AAC, AAC+, MP3, WAV, WMA és FLAC lejátszás
Csak bekapcsolva látható grafikus OLED
Kézzel készült fa doboz
Beépített Wi-Fi
Qualcomm aptX
D osztályú erősítő

Csatlakozók

Bleutooth 
Wi-Fi
AUX bemenet
Digitális optikai kimenet
Ethernet csatlakozás
Fejhallgató csatlakozás

Szín Dió
Méret 335 x 200 x 180 mm
Garancia 2 év garancia