Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér0

Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér

Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér

SKU
SIGS60EWT

Dinamikus Balance akusztikai technológia
Anti-rezonáns MDF kabinet
Hi-Res tanúsítvány
Precíziós keresztváltók
Dynamic Balance meghajtók

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
was 439 900 Ft Special Price 319 990 Ft

A Signature S60E elhozza a hatalmas surround mozi élményt a nappali komfortjába: a Polk Signature sorozat folytatja a Polk amerikai Hifi hagyományát. Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magassugárzókkal, a csillámmal megerősített polipropilén membránokkal, a precíziós keresztváltókkal, a diffrakciómentes mágneses előlapokkal, az anti-rezonáns MDF kabinettel és az exkluzív Power Port technológiával.

Kimagasló hangzást nyújt mozira, TV-hez és zenére egy teljesen újratervezett formában. Élvezze a gazdag, tiszta, teljes körű hangzást a filmek, a TV és a zene számára a Polk új tervezésű Dinamikus Balance akusztikai technológia segítségével.

Egyéni felépítésű mély-közép hangsugárzók
A Signature S60E mély-közép hangszóró membránjai apró üveggyöngyökkel megerősített polipropilénből készülnek, négyrétegű tekerccsel, masszív kerámia meghajtó szerkezettel, és hőformázott Conex alapú pillével kiegészítve, amelyeknek köszönhetően a legapróbb elektromos jelet is rendkívül erőteljes, tiszta, mély basszushanggá alakítja át, miközben nagyobb linearitást, nagyobb tartósságot, és kisebb torzítást biztosít.

Diffrakció mentes mágneses előlapok
A Signature széria porvédő előlapjait számítógépes modellezéssel tervezték meg, hogy pontosan illeszkedjen a hangdoboz elejéhez, és elegáns megjelenése mellett minimalizálja a hang torzulását is.

Minden padlófelületen stabilan elhelyezhető
A Signature S60E hangszórók lábait pontosan úgy tervezték meg, hogy a szőnyegen, és a kemény padló felületeken is stabilan érintkezzenek a talajjal, ami fontos a basszus hangok erőteljes és precíz visszaadása szempontjából.

Kiváló minőségű hangdoboz
Az erős, merev és akusztikailag semleges, rezonancia mentes ház csökkenti a nem kívánt belső, álló hullámokat, ami így megakadályozza a hang hallható elszíneződését, elváltozását. A rezonancia mentes, teljesen MDF-alapú konstrukció a belső merevítésekkel, és a 19 mm vastagságú belső elválasztó falakkal sokkal reálisabb hangzást biztosít, mint a szokványos hangszórók.

  • 1"-os nagy felbontású Terylene magassugárzó kristálytiszta magasfrekvenciás átvitellel, amely tökéletesen reprodukálja a legújabb nagy felbontású audio fájlokat.
  • 3db 6,5"-os alacsony torzítású csillámerősített polipropilén membrán a tiszta basszushoz, jobb linearitáshoz és megnövekedett dinamikájú középfrekvenciákhoz.
  • Exkluzív Polk Power Port a nagyobb, hatásosabb basszusokért.
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 300 W (csatornánként)
További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó Polk Audio
Hangszóró teljesítmény 300W
Frekvencia átvitel 26Hz - 40kHz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 90 dB
Tulajdonságok

Közép/mély hangsugárzók: 3x 6,5 "(16,51 cm)
Magas hangsugárzó: 1 "(2,54 cm)
Teljes frekvenciaátvitel: 26 Hz - 40 Hz
Érzékenység (1W @ 1m): 90dB
Névleges impedancia: 8 Ohm
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 300 W (csatornánként)

Szín Fehér
Méret

296 x 1130 x 399 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 319 990 Ft