Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér0

Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér

Üzletünk Szabadság miatt 03.30-04.02 ZÁRVA tart!

Polk Audio Signature S60E álló hangsugárzó pár, fehér

SKU
SIGS60EWT

Dinamikus Balance akusztikai technológia
Anti-rezonáns MDF kabinet
Hi-Res tanúsítvány
Precíziós keresztváltók
Dynamic Balance meghajtók

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
was 439 900 Ft Special Price 319 990 Ft

A Signature S60E elhozza a hatalmas surround mozi élményt a nappali komfortjába: a Polk Signature sorozat folytatja a Polk amerikai Hifi hagyományát. Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magassugárzókkal, a csillámmal megerősített polipropilén membránokkal, a precíziós keresztváltókkal, a diffrakciómentes mágneses előlapokkal, az anti-rezonáns MDF kabinettel és az exkluzív Power Port technológiával.

Kimagasló hangzást nyújt mozira, TV-hez és zenére egy teljesen újratervezett formában. Élvezze a gazdag, tiszta, teljes körű hangzást a filmek, a TV és a zene számára a Polk új tervezésű Dinamikus Balance akusztikai technológia segítségével.

Egyéni felépítésű mély-közép hangsugárzók
A Signature S60E mély-közép hangszóró membránjai apró üveggyöngyökkel megerősített polipropilénből készülnek, négyrétegű tekerccsel, masszív kerámia meghajtó szerkezettel, és hőformázott Conex alapú pillével kiegészítve, amelyeknek köszönhetően a legapróbb elektromos jelet is rendkívül erőteljes, tiszta, mély basszushanggá alakítja át, miközben nagyobb linearitást, nagyobb tartósságot, és kisebb torzítást biztosít.

Diffrakció mentes mágneses előlapok
A Signature széria porvédő előlapjait számítógépes modellezéssel tervezték meg, hogy pontosan illeszkedjen a hangdoboz elejéhez, és elegáns megjelenése mellett minimalizálja a hang torzulását is.

Minden padlófelületen stabilan elhelyezhető
A Signature S60E hangszórók lábait pontosan úgy tervezték meg, hogy a szőnyegen, és a kemény padló felületeken is stabilan érintkezzenek a talajjal, ami fontos a basszus hangok erőteljes és precíz visszaadása szempontjából.

Kiváló minőségű hangdoboz
Az erős, merev és akusztikailag semleges, rezonancia mentes ház csökkenti a nem kívánt belső, álló hullámokat, ami így megakadályozza a hang hallható elszíneződését, elváltozását. A rezonancia mentes, teljesen MDF-alapú konstrukció a belső merevítésekkel, és a 19 mm vastagságú belső elválasztó falakkal sokkal reálisabb hangzást biztosít, mint a szokványos hangszórók.

  • 1"-os nagy felbontású Terylene magassugárzó kristálytiszta magasfrekvenciás átvitellel, amely tökéletesen reprodukálja a legújabb nagy felbontású audio fájlokat.
  • 3db 6,5"-os alacsony torzítású csillámerősített polipropilén membrán a tiszta basszushoz, jobb linearitáshoz és megnövekedett dinamikájú középfrekvenciákhoz.
  • Exkluzív Polk Power Port a nagyobb, hatásosabb basszusokért.
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 300 W (csatornánként)
További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó Polk Audio
Hangszóró teljesítmény 300W
Frekvencia átvitel 26Hz - 40kHz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 90 dB
Tulajdonságok

Közép/mély hangsugárzók: 3x 6,5 "(16,51 cm)
Magas hangsugárzó: 1 "(2,54 cm)
Teljes frekvenciaátvitel: 26 Hz - 40 Hz
Érzékenység (1W @ 1m): 90dB
Névleges impedancia: 8 Ohm
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 300 W (csatornánként)

Szín Fehér
Méret

296 x 1130 x 399 mm

Garancia 3 év garancia
Akciós ár 319 990 Ft