Polk Audio Atrium 100 SUB kültéri mélysugárzó terrakotta

Polk Audio Atrium 100 SUB kültéri mélysugárzó, terrakotta

Üzletünk Szabadság miatt 03.30-04.02 ZÁRVA tart!

Polk Audio Atrium 100 SUB kültéri mélysugárzó, terrakotta

SKU
ATRIUM100SUBTE

Passzív mélysugárzó
200W max. teljesítmény
Dynamic Balance meghajtó
Időjárás álló kivitel

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
439 900 Ft

A minőségi zenehallgatás többé nem korlátozódik otthona 4 fala közé. A Polk Audio kültéri hangszórói rozsdamentes acél alkatrészekből és időjárásálló alapanyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át megbízható teljesítményt nyújtsanak a legnehezebb körülmények között is.

A nagyteljesítményű mélyhangteljesítmény és a nagyteljesítményű időjárásállóság kombinálja a beltéri mélyhanghatást a szabadban vagy az otthoni átmeneti területeken.
A Sub10 tökéletesen kiegészíti a Sat30 szettet, és teszi a rendszert a high-end hangrendszerekre jellemző dinamikus teljesítményűvé.

Le is festheti, hogy illeszkedjen a nappali, vagy a medence dekorjához. Súlyos basszusásval a Sub100 a kültéri party-k nélkülözhetetlen kiegészítője!


A 200 Wattos lefelé sugárzó mélysugárzó szó szerint egetrengető basszust nyújt. A masszív, 10 hüvelykes, hosszúlöketű Dynamic Balance meghajtó technológia a mélyebb és tisztább mélyhangok érdekében a nagyobb hangerő mellett is kiküszöböli a meghajtó torzítását.

A kettős 2 hüvelykes hangtekercs-dizájn a basszust sztereó csatornákból reprodukálja, és az alacsonyabb frekvenciákon nagyobb teljesítményt nyújt a kapacitív csatolási technológia segítségével. Nagy kültéri basszust nyújt nagy kültéri hanghatással.

Zárt és akusztikusan ideális kialakításű műgyanta burkolatú és tengerészeti minősítésű készülékház, sok évre garancia az időjárásálló kültéri teljesítményre.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Polk Audio Atrium 100 SUB gyártói weboldala
Gyártó Polk Audio
Hangszóró teljesítmény 200 Watt
Frekvencia átvitel 50 Hz - 110 Hz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 88 dB
Szín Barna
Méret

429 x 279 x 429 mm

Garancia 3 év garancia