Polk Audio Atrium 100 SUB kültéri mélysugárzó, szürke

SKU
ATRIUM100SUBGY
159 990 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 3-4 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1400 Ft

 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Passzív mélysugárzó
200W max. teljesítmény
Dynamic Balance meghajtó
Időjárás álló kivitel

A minőségi zenehallgatás többé nem korlátozódik otthona 4 fala közé. A Polk Audio kültéri hangszórói rozsdamentes acél alkatrészekből és időjárásálló alapanyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át megbízható teljesítményt nyújtsanak a legnehezebb körülmények között is.

A nagyteljesítményű mélyhangteljesítmény és a nagyteljesítményű időjárásállóság kombinálja a beltéri mélyhanghatást a szabadban vagy az otthoni átmeneti területeken.
A Sub10 tökéletesen kiegészíti a Sat30 szettet, és teszi a rendszert a high-end hangrendszerekre jellemző dinamikus teljesítményűvé.

Le is festheti, hogy illeszkedjen a nappali, vagy a medence dekorjához. Súlyos basszusásval a Sub100 a kültéri party-k nélkülözhetetlen kiegészítője!


A 200 Wattos lefelé sugárzó mélysugárzó szó szerint egetrengető basszust nyújt. A masszív, 10 hüvelykes, hosszúlöketű Dynamic Balance meghajtó technológia a mélyebb és tisztább mélyhangok érdekében a nagyobb hangerő mellett is kiküszöböli a meghajtó torzítását.

A kettős 2 hüvelykes hangtekercs-dizájn a basszust sztereó csatornákból reprodukálja, és az alacsonyabb frekvenciákon nagyobb teljesítményt nyújt a kapacitív csatolási technológia segítségével. Nagy kültéri basszust nyújt nagy kültéri hanghatással.

Zárt és akusztikusan ideális kialakításű műgyanta burkolatú és tengerészeti minősítésű készülékház, sok évre garancia az időjárásálló kültéri teljesítményre.

További információ
Szállítás Szállítás 3-4 munkanap
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó oldala Polk Audio Atrium 100 SUB gyártói weboldala
Gyártó Polk Audio
Hangszóró teljesítmény 200 Watt
Frekvencia átvitel 50 Hz - 110 Hz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 88 dB
Szín Szürke
Méret

429 x 279 x 429 mm

Garancia 2 év garancia