Panasonic Smart Home Kezdőcsomag

SKU
MOBPANKXHN6011FXW
Special Price 49 400 Ft 57 000 Ft

 1-3 munkanap
-
+
Áttekintés

Panasonic kezdőcsomag
Ablak nyitásérzékelő
Mozgásérzékelő
Riasztó

A Panasonic Smart Home egy HUB-alapú vezeték nélküli rendszer, mellyel kamerákból, érzékelőkből, riasztókból és smart csatlakozókból álló, hatékony hálózatot hozhat létre otthonában, és egy egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével vezérelheti ezeket a berendezéseket.
A rendszer az Ön vezetékes telefonhálózatához is képes csatlakozni, így okostelefonját vagy táblagépét otthoni telefonként is használhatja.

Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD vagy microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio és videofelvételek készíthetők.

A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül.
Maximálisan 4db beltéri kamera regisztrálható a Hubhoz. Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak és ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor.

Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás (App Store vagy Google Play). A rendszer 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), Android okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

További információ
Gyártó Panasonic
Használati útmutató Használati útmutató letöltése
Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1300 Ft szállítási díj
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

A csomag tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő, 1 beltéri riasztó

Szín Fehér
Akciós ár 49 400 Ft