Panasonic Smart Home Kezdőcsomag

Panasonic Smart Home Kezdőcsomag

Panasonic Smart Home Kezdőcsomag

SKU
MOBPANKXHN6011FXW

Panasonic kezdőcsomag
Ablak nyitásérzékelő
Mozgásérzékelő
Riasztó

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
58 300 Ft

A Panasonic Smart Home egy HUB-alapú vezeték nélküli rendszer, mellyel kamerákból, érzékelőkből, riasztókból és smart csatlakozókból álló, hatékony hálózatot hozhat létre otthonában, és egy egyszerűen kezelhető alkalmazás segítségével vezérelheti ezeket a berendezéseket.
A rendszer az Ön vezetékes telefonhálózatához is képes csatlakozni, így okostelefonját vagy táblagépét otthoni telefonként is használhatja.

Az összes rendszereszköz a Hubhoz csatlakozik, ami kapcsolódik az Ön vezetékes telefonhálózatához, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat. A microSD vagy microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatóságának támogatásával audio és videofelvételek készíthetők.

A rendszer riasztási üzenetet küld okostelefonjára/táblagépére internet kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli routeren keresztül.
Maximálisan 4db beltéri kamera regisztrálható a Hubhoz. Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak és ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor.

Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás (App Store vagy Google Play). A rendszer 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), Android okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

További információ
Gyártó Panasonic
Használati útmutató Használati útmutató letöltése
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Garancia 2 év garancia
Tulajdonságok

A csomag tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő, 1 beltéri riasztó

Szín Fehér