Monitor Audio Silver 50 polc hangsugárzó pár, dió

SKU
5060028978939
259 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
-
+
Áttekintés

25 mm-es C-CAM magassugárzó
Öntött polimerből készített meghajtóváz
RST technológia
Egyedülálló hangtekercs-kúp

A Monitor Audio teljes mértékben átdolgozott, 5,25 hüvelykes C-CAM RST mélyközépsugárzójával felszerelt, különösen kisméretű Silver 50 modell a termékcsalád legkompaktabb tagja.

Ennek ellenére a Silver 50 lenyűgözően dinamikus hangzással kápráztatja el a felhasználókat. Hangzásvilága még a tapasztaltabb felhasználókat is ámulatba ejti.

Az állványra is felszerelhető Silver 50 hangsugárzó nagyméretű, 32 mm-es hangtekercseit meghajtó, erőteljes mágnesek kivételesen egyenletes teljesítményleadást és hihetetlenül alacsony mértékű torzítást tesznek lehetővé. Egyedülálló kialakításának köszönhetően a Silver 50 a kisebb alapterületű szobák falainak közelében elhelyezve is merev, ugyanakkor kristálytiszta mélyhangzást nyújt. A készülékház esetleges rezgései egyáltalán nem zavarják meg a tisztán és kiegyensúlyozott módon felcsendülő középfrekvenciás hangokat.

A belső merevítések és a Monitor Audio csavarkötéses technológiája meglepő masszivitást kölcsönöz a készülékház számára. A hasonló méretű hangsugárzókhoz képest jelentősen hangosabb és tisztább hangminőségű készülék a ragyogóan természetes hangzás jegyében a középfrekvenciás hangokat is hihetetlenül kiegyensúlyozott módon szólaltatja meg.

Kis méretei ellenére még a tapasztaltabb felhasználókat is meglepő, lenyűgözően részletgazdag hangzásvilággal varázsolja el a zene- és filmrajongókat. A termék a kifejezetten házimozikhoz kifejlesztett The Cinema Designer szoftver használatára is alkalmas.

  • 25 mm-es C-CAM (Kerámia bevonatú alumínium-magnézium) magassugárzó neodímium mágnessel és hatékony szellőztetéssel a kisfokú torzításért és a kristálytisztán megszólaló magas hangokért
  • 5,25 hüvelykes mélyközépsugárzó homorú C-CAM kúpprofillal a kedvezőbb csillapítás és a tisztább középfrekvenciák érdekében
  • RST technológiával készített kúpprofil a kiemelkedő szintű membránmerevségért és az alacsony mértékű torzításért
  • Egyedülálló gyűrű/hangtekercs-kúp kapcsolómechanizmus (DCF) a kúp nagyfrekvenciát zavaró hatásának mérséklése és a hangtekercs kerületi merevségének javítása érdekében
  • Nagyfokú merevséget és kedvező csillapítási jellemzőket eredményező, öntött polimerből készített meghajtóváz
További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Monitor Audio Silver 50 gyártói weboldala
Gyártó Monitor Audio
Hangszóró teljesítmény 100 Watt
Frekvencia átvitel 52Hz - 35kHz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 87 dB
Tulajdonságok

2 utas polc hangsugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 – 100 W
Keresztváltó frekvencia: 3000 Hz
Névleges terhelhetőség: 100 Watt
Rendszer (hangolás módja): hátsó bass-reflex
Hangszórók száma: 2 db
Magas sugárzó anyaga: arany eloxált, kerámia bevonatú alumínium / magnéziumötvözet
Mély/középsugárzó anyaga: Merev felülető, kerámia bevonatú alumínium-magnézium
Magassugárzó átmérője: 25 mm
Mély/középsugárzó átmérője: 13 mm

Szín Dió
Méret

270 x 165 x 240 mm

Garancia 2 év garancia