Monitor Audio Silver 200 álló hangsugárzó pár, rózsafa

SKU
MA-SILVER-SERIES-200-RWS
529 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES

 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Keskeny kivitel
C-CAM magassugárzó
C-CAM közép és mélysugárzók
5,25 hüvelykes középsugárzó
5,25 hüvelykes mélysugárzó

A keskeny, kompakt méretű Silver 200 padlón elhelyezhető hangsugárzó elegáns formaterve kiemelkedő akusztikai jellemzőkkel párosul.

A Monitor Audio két, 5,25 hüvelykes C-CAM RST mélysugárzója közül az egyik a kifejezetten mély, a másik pedig a mélyközép frekvenciatartományú hangok tökéletes minőségű megszólaltatásáért felel. Egyedülálló elektronikai és akusztikai jellemzőinek köszönhetően a két és fél utas rendszerrel felszerelt, keskeny kivitelű készülék hihetetlenül varázslatos hangzásvilágot kölcsönöz otthona számára.

A készülékház két, különálló akusztikai kamrájában elhelyezett mélysugárzó eltérő hangolása és a keresztezési frekvenciák optimális megosztása az alacsonyabb frekvenciatartományokban is hatékony működést garantál.
Mivel ily módon csak a középtartományú frekvenciák keresztezik a magassugárzóból származó hangokat, a hangzáskép minden körülmények között precíz marad.

A háromutas rendszerekre jellemző teljesítményt nyújtó felépítés a kisméretű készülékház ellenére nagyfokú hatékonyságot és átfogóbb jellegű alacsonyfrekvenciás hangzást tesz lehetővé.


Monitor Audio Silver 200 álló hangsugárzó pár

A masszív mágneses rendszerekkel ellátott meghajtók széles körű mélyhang-kiterjesztésre is módot nyújtanak. Az alacsony frekvenciájú tartományokkal kapcsolatos kedvező reakcióidő optimális lekerekítési tényezőt eredményez, így a Silver 200 falhoz közeli elhelyezésnél is ragyogó teljesítményt nyújt.

A visszafogott méretekhez képest meglepően nagy teljesítmény még a tapasztaltabb felhasználókat is ámulatba ejti. A kimagasló kapacitású meghajtókkal felszerelt, kiemelkedő akusztikai jellemzőkkel rendelkező Silver 200 kivételes élménnyel ajándékozza meg a kiváló minőségű hangsugárzókat kereső felhasználókat.

A zenés műsorszámokat és filmeket egyaránt valósághű módon megszólaltató, kisméretű készülékház megalkotása meglehetősen jelentős kihívás elé állította a mérnököket.
A Silver 200 azonban tökéletes bizonyságul szolgál arra, hogy a Monitor Audio munkatársai nagyszerűen oldották meg e nehézkes feladatot. A termék a kifejezetten házimozikhoz kifejlesztett The Cinema Designer szoftver használatára is alkalmas.

  • Jellemzők:
  • 25 mm-es C-CAM (Kerámia bevonatú alumínium-magnézium) magassugárzó neodímium mágnessel és hatékony szellőztetéssel a kisfokú torzításért és a kristálytisztán megszólaló magas hangokért
  • 5,25 hüvelykes mély- és mélyközépsugárzók homorú C-CAM kúpprofillal a kedvezőbb csillapítás és a tisztább középfrekvenciák érdekében
  • RST technológiával készített kúpprofil a kiemelkedő szintű membránmerevségért és az alacsony értékű torzításért
  • Egyedülálló gyűrű/hangtekercs-kúp kapcsolómechanizmus (DCF) a kúp nagyfrekvenciát zavaró hatásának mérséklése és a hangtekercs kerületi merevségének javítása érdekében
További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó Monitor Audio
Hangszóró teljesítmény 150 Watt
Frekvencia átvitel 38Hz - 35kHz
Impedancia 8 Ohm
Érzékenység 89 dB
Tulajdonságok

Ajánlott erősítő teljesítmény: 60-150 W
Felépítés (hangutak száma): 2,5 utas
MDF kabinet
Keresztváltó frekvencia: 2900 Hz
Hátsó bass-reflex nyílás
25mm-es arany eloxált, kerámia bevonatú alumínium-magnéziumötvözet
133 mm-es merev felülető, kerámia bevonatú alumínium-magnézium
133mm-es merev felülető, kerámia bevonatú alumínium-magnézium
Aranyozott csatlakozók
Audiophile minőség
Kettős kábelezési lehetőség
Hangszóró rács

Szín Rózsafa
Méret

885 x 165 x 240 mm

Garancia 2 év garancia