Marantz NA6005 hálózati zenelejátszó, fekete

SKU
NA6005N1B
189 990 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 3 év garancia
Áttekintés

Kiváló minőségű hangzás
Marantz HDAM-SA2 áramkörök
Beépített Wi-Fi és Bluetooth, kettős antenna
DLNA hálózati zenei streaming, AirPlay, Internet Radio és Spotify Connect
Nagy felbontású audio lejátszás
DAC üzemmód a digitális optikai bemeneten

Élvezze az izgalmas, nagy felbontású audio élményt a Marantz NA6005 hálózati audio lejátszóról. Amit a beépített Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli streaming (a kettős Wi-Fi / Bluetooth antennák által), a beépített Spotify Connect zenei streaming - az otthoni hálózaton keresztül - , valamint az AirPlay és az internetes rádió tesz teljessé.

A továbbfejlesztett audiofil tervezés és kivitelezés által az NA6005 páratlan, nagyfelbontású audio élményt biztosít a referencia osztályú CS4398 magas áramú D/A konverteren keresztül, ami párosul egy dedikált jitter-eltávolító rendszerrel, valamint a 2.8 és 5.6 MHz DSD fájl kompatibilitással is ( magas felbontású SACD fájlformátum).

Exkluzív HDAM Technológia
Fel van szerelve a híres saját HDAM technológiánkkal - az NA6005 rendelkezik több HDAM és HDAM-SA2 modullal a kritikus áramköri blokkokban, beleértve az analóg kimeneti panelt és a fejhallgató-erősítőt is. A hagyományos IC-s műveleti erősítőkhöz képest a HDAM diszkrét áramköri elem technológia ultra magas elfordulási aránnyal és nagy sávszélességgel rendelkezik, hogy biztosítsa a legtisztább audio hangminőséget.

Prémium osztályú CS4398 D/A átalakító
A referencia-osztályú nagy áramú CS4398 D/A konverter kezeli a PCM 24-bit/192 kHz-es és a bitstream DSD jeleket. Az NA6005 kiváló hanghűséggel és dinamikatartománnyal adja vissza a nagy felbontású audio formátumokat, mint például a PCM és a DSD.

Fejlett Jitter csökkentő rendszer
Összhangban együttműködik a CS4398 D/A konverterrel, az NA6005 jitter csökkentő áramköre tartalmaz egy dedikált adat időzítő re-clocking rendszert, amely kiküszöböli a rossz időzítési stabilitás által keltett torzítást a beérkező audio adatfolyamból.

Beépített Wi-Fi és Bluetooth Dual Diversity Antenna és Dual Band 'N'
Az optimális Wi-Fi és Bluetooth adás és vétel érdekében az NA6005 büszkélkedhet a kifinomult következő generációs technológiával, amelyet a duál diversity antenna jellemez az egyéni belső hullámterelővel. Emellett az erős RF részben fel van szerelve egy kétmagos 300 MHz-es DSP processzorral, amely elősegíti a szilárd, stabil streaminget és dekódolást, még a zsúfolt városi környezetben is.
A Wi-Fi rész jellemzője a dual band 'N' nagysebességű automatikus sávkapcsolás technológia, amely folyamatosan keresi az optimális csatornát a zökkenőmentes és működési hibáktól mentes zenehallgatás érdekében. A WPS és az iOS Wi-Fi Protected Setup gombokkal pillanatok alatt lehet csatlakoztatni az eszközét az NA6005-höz. A Bluetooth-on keresztül az NA6005 emlékezni fog akár 8 készülékre is.

Beépített Spotify Connect Zene Streaming; Apple AirPlay; Internet Radio
Az ingyenes (hirdetésekkel) vagy számlás előfizetéssel (nincs hirdetés) elérhető Spotify streaming zenei szolgáltatás büszkélkedhet az egyik legnagyobb streaming audio felvételeket tartalmazó katalógussal a világon és az NA6005 kompatibilis a Spotify Connect alkalmazással.
A népszerű iOS eszközök tulajdonosai - beleértve az iPod touch, iPhone és iPad készülékeket - azonnal streamelhetik a kedvenc zeneszámaikat a saját iTunes könyvtárukból az AirPlay-en keresztül, amely egyetlen gombnyomással biztosítja az automatikus bekapcsolást és a forrás kiválasztását. Az NA6005 is rendelkezik a DLNA 1.5 tanúsítvánnyal az otthoni PC, laptop PC vagy Mac tartalmak streameléséhez.

Választhat szó szerint több ezer internetes rádióállomás közül a világ minden tájáról, egy széleskörű zenei műfaj választék alapján.

Széles körűen támogatott fájltípusok, beleértve a 2.8 és 5.6 MHz DSD formátumokat is
Amellett, hogy kompatibilis a hagyományos PCM hangsávokkal - olyan digitális audio forrásokról, mint például a CD - az NA6005 támogat ezen kívül nem kevesebb, mint további 8 audio file típust:

Az NA6005 támogatja a gapless audio lejátszást a WAV, FLAC, ALAC, AIFF és DSD fájltípusoknál.

Önálló D/A konverter képesség
Az optikai digitális bemeneten keresztül az NA6005 használható úgy is, mint egy audiofil D/A konverter, ha egy digitális lejátszót, vagy más digitális audio forrást csatlakoztatunk annak az optikai digitális kimenetéről.

Audiofil megépítés
Fontos jellemző a kétrétegű alváz konstrukció. Ahelyett, hogy csak 1 nagy nyomtatott áramköri panelt tartalmazna, az NA6005 rendelkezik több egyéni áramköri kártyával is, hogy megakadályozza a kölcsönös interferenciát - még a fejhallgató kimenet is saját dedikált áramköri panellel rendelkezik.
Belül az NA6005 tele van prémium minőségű aktív és passzív elemekkel, köztük több nagy sebességű, nagy áramú Shottky barrier diódával is büszkélkedhet, így szuper gyors a helyreállítási idő és a magas fordított áram védelem, valamint audiofil minőségű kondenzátorok és pontos, alacsony tűrésű ellenállások jellemzik.

Készenléti újratöltés rendszer
Elérhető az intelligens eszköz újratöltés, ha egy olyan eszköz, mint egy okostelefon vagy tablet csatlakozik az NA6005 USB portjához és az NA6005-öt készenléti állapotra kapcsoljuk, akkor az képes továbbra is tölteni a készüléket. Miután a készülék teljesen fel van töltve, az NA6005 belép a nagyon alacsony fogyasztású készenléti üzemmódba minimális fogyasztás mellett (kevesebb mint ½ Watt).

Több beállítási lehetőség
A mellékelt ergonómikus távirányító kompatibilis a Marantz integrált erősítőkkel is, emellett az NA6005 is támogatja az új Marantz Hi-Fi Remote alkalmazást (iOS / Android) az otthoni hálózaton keresztül. A hátsó panel tartalmaz távirányító bemeneti és kimeneti portokat közvetlen kapcsolatot biztosítva a Marantz CD-lejátszóval és egy infravörös (IR) flasher bemenettel a külső vezérlő eszközökhöz, valamint egy RJ-45 LAN portot is.

60+ éves Audiofil Örökség
Az 1953-ban alapított Marantz hosszú és gazdag történelemmel bír az audiofil alkatrészek tervezése terén, amelyeket nagyra értéklnek a zene szerelmesei és a kritikus zenehallgatók a világ minden tájáról. Mivel a zene fontos (Because Music Matters) az életünkben, az NA6005 magában hordozza azt a hagyományt, amit a Marantz eddig is kinyilvánított a páratlan zenehallgatási élmény terén.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Marantz NA6005 gyártói weboldala
Gyártó Marantz
Tulajdonságok

Kiváló minőségű hangzás az egyedi Marantz mérnöki tervezés által
Analóg audio áramkörök a kiváló minőségű hangzás érdekében: Marantz HDAM-SA2
Beépített Wi-Fi és Bluetooth, kettős antenna
WiFi-megosztás és gyors WPS csatlakozási lehetőség
DLNA hálózati zenei streaming, AirPlay, Internet Radio és Spotify Connect
Nagy felbontású audio lejátszás, beleértve a DSD2.8 && 5.6MHz, FLAC 192/24, 192/24 WAV, AIFF, ALAC formátumokat, hézagmentes lejátszás támogatás
DAC üzemmód a digitális optikai bemeneten és USB-A előlapi bemenet
192 kHz / 24bit D/A konverter
Kiváló minőségű alkatrészek
Teljesen diszkrét fejhallgató erősítő Marantz HDAM-SA2-vel
Környezetbarát: Auto készenléti üzemmód, alacsony energiafogyasztás készenléti módban
Rendszer távvezérlő az erősítőhöz és a hálózati lejátszóhoz
Egyszerű kezelés a nagy, 3-soros előlapi kijelző és az új Marantz HiFi Remote App által

Csatlakozók

Ethernet csatlakozó
Beépített Wi-Fi
AirPlay
USB port
Optikai be és kimenet
Sztereo RCA kimenet

Szín Fekete
Méret 440 x 104 x 329 mm
Garancia 3 év garancia