Leifheit Allround Xtra Clean Collect seprű (45030)

SKU
45030
Special Price 2 200 Ft 3 490 Ft

 SAJÁT RAKTÁRON
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1400 Ft
-
+
Áttekintés

Szélessége 30 cm
X-formában elrendezett sörték

Most gyorsabban és alaposabban seper az innovatív X-sörtéknek és újfajta formájának köszönhetően!

A seprűfej egyedülálló ívelt formája összegyűjti a szennyeződést a seprű közepére, így „útközben” semmi sem veszik el.
Az Xtra Clean Collect univerzális seprű kiváló minőségű sörtekombinációja tökéletes a kőlap-, kő- és PVC-padlók tisztításához. Legyen szó beletaposott szennyeződésről a folyosó padlóján, morzsákról a konyhapadlón vagy nedves szennyeződésekről a fürdőben vagy az erkélyen. Az X-formában elrendezett sörték az összes szennyeződést felszedik – semmi sem csúszik ki közülük.

A ferde vágású végek ráadásul megnövelik a seprési felületet és egészen a fugákig benyúlva összegyűjtik a hajszálakat és az apró porszemeket. Az X-sörtéket elasztikus-stabil műanyag sörték veszik körül, amelyek a nedves szennyeződéseket is alaposan eltávolítják. Az átlósan illeszkedő nyélcsatlakozó is hozzájárul a seprési teljesítményhez.

A seprű a teljes seprési felületével felfekszik a padlóra – anélkül, hogy meg kellene dönteni – és így hatékony seprésről gondoskodik. Az Xtra Clean Collect univerzális seprű seprési szélessége 30 cm.

A külön kapható nyél, választható fából vagy műanyagból, lehet fix vagy kihúzható. Leifheit Click-System-el felszerelve, valamennyi Leifheit Click termékcsaládba tartozó tisztító eszköz kombinálható vele.

További információ
Gyártó Leifheit
Szállítás RAKTÁRON, AZONNAL
Szállítási díj 1400 Ft
Szín Zöld
Akciós ár 2 200 Ft