Klipsch R-51PM aktív polc hangsugárzó pár

SKU
0743878036343
189 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES

 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Beépített digitális erősítő
2,5 cm-es aluminium LTS magassugárzó Tractrix Horn-nal ellátva
13 cm-es rézbevonatú mélysugárzó
Hátsó Bass-Reflex kialakítás
Erős, rugalmas, eltávolítható mágneses rács

A Klipsch R-51PM hangszórók úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen virtuális forráshoz csatlakoztathassanak anélkül, hogy szükség lenne egy AV vevőre.

NINCS SZÜKSÉG AV VEVŐRE
A Klipsch aktív hangsugárzói teszik a dolgukat anélkül, hogy sok helyet foglalnának. A helytakarékosság a beépített erősítőnek köszönhető, amelyet a nagy teljesítményű hangsugárzóknak terveztek, így maximalizálva a kimenetet és a hangminőséget. Az integrált phono előerősítővel, a Bluetooth vezeték nélküli technológiával, a digitális optikai, analóg RCA és USB bemenetekkel elbúcsúzhat AV vevőjétől.

EGYSZERŰ LEJÁTSZÁS
Függetlenül attól, hogy egy lemezjátszóhoz, televízióhoz, számítógéphez, mobiltelefonhoz szeretne csatlakozni ezzel az aktív hangsugárzóval megoldható. Integrált phono előerősítővel, Bluetooth vezeték nélküli technológiával, digitális optikai, analóg RCA és USB bemenettel van ellátva.

DINAMIKUS MÉLYSUGÁRZÓ EQ
Mivel az emberi fül eltérően érzékeli a frekvenciákat a kimeneti eltérésekkel szemben, a Klipsch Reference aktív hangszórók dinamikusan illeszkednek a fül hallásának alacsonyabb frekvenciájú hangzásához.

TRACTRIX HORN TECHNOLÓGIA
A Klipsch saját fejlesztésű 90x90-es Tractrix Horn technológiája biztosítja, hogy az R-51PM aktív frontsugárzó nagyfrekvenciás energiája közvetlenül a hallgató felé irányuljon, csökkentve a közvetett hangzás által okozott nem kívánatos visszhangot - azaz a legtisztább, részletesebb, élethű hangzás.

ZÖKKENŐMENTES MÉLYNYOMÓ INTEGRÁLÁS
A Klipsch aktív hangsugárzói tartalmaznak egy mélysugárzó kimenetet, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen hozzáadjon mélysugárzót a sztereó rendszeréhez az alacsony frekvenciák jobb megszólaltatása érdekében.

Klispch hangfalak, hangprojektorok és hangfalszettek

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó Klipsch
Hangszóró teljesítmény 140W
Frekvencia átvitel 68 Hz - 21 kHz
Tulajdonságok

Beépített digitális erősítő
2,5 cm-es aluminium LTS magassugárzó Tractrix Horn-nal ellátva
13 cm-es rézbevonatú mélysugárzó
Hátsó Bass-Reflex kialakítás
Mélysugárzó csatlakozásBluetooth kapcsolat
Tartozék távvezérlő

Szín Fekete
Méret

149 x 248 x 191 mm

Garancia 2 év garancia