Klipsch Cinema 400 hangprojektor-1

Klipsch Cinema 400 hangprojektor

Klipsch Cinema 400 hangprojektor

SKU
KLPS-BAR-400

400W teljesítmény
Vezeték nélküli mélysugárzó
Bluetooth kapcsolat
Dolby Digital
Fából készült burkolat

 SAJÁT RAKTÁRON
 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1600 Ft


Jelenleg 4 érdeklődő nézi a terméket.


was 214 900 Ft Special Price 164 900 Ft

A Klipsch Cinema 400 hangprojektor segítségével több évtizedes mozi-szakértelmet adunk neked. Zökkenőmentesen frissítheted televíziód hangját házimozi-élményre a Klipsch Tractrix Horn-al ellátott Cinema sorozat hangprojektorokkal
A Klipsch saját technológiáját alkalmazva és az egyszerű beüzemelést kínálva a Klipsch Cinema 400 Sound Bar egyszerű megoldás a tévé hangjának komoly fejlesztésére, valamint a filmek és a zene minden részletének hallgatására.

Egyszerű beüzemelés
Csatlakoztasd egyszerűen a mellékelt HDMI-kábelt vagy egy optikai kábelt a tévé kimenetére. A HDMI-ARC egyetlen távirányítóval biztosítja a rendszer teljes irányítását, beleértve a vezeték nélküli mélysugárzót is.

NAGYOBB, ERŐSEBB, TISZTÁBB
A Klipsch Cinema sorozat hangsávjai a legnagyobb vezeték nélküli mélynyomókkal rendelkeznek a piacon. Nagyobb tisztább, erősebb basszus, mint eddig. A Cinema 600 egy erős, vezeték nélküli, 10 hüvelykes mélynyomóval rendelkezik - amely jelenleg a legnagyobb a kategóriájában.

A Klipsch Cinema sorozat hangprojektorai a legnagyobb vezeték nélküli mélynyomókkal rendelkeznek a piacon. Nagyobb tisztább, erősebb basszus, mint eddig. A vezeték nélküli 2,4 GHz-es technológia automatikusan összeköti a hangsávot és a mélynyomót, közel nulla késleltetéssel a tökéletes hangzás érdekében.

PRÉMIUM ANYAGOK
A valódi fából készült Klipsch Cinema sorozat hangprojektorait úgy tervezték, hogy úgy nézzenek ki és szóljanak, mint az eredeti Reference széria hangsugárzói.

Klipsch termékek magyarországi hivatalos gyári garanciával

További információ
Szállítás RAKTÁRON, AZONNAL
Szállítási díj 1600 Ft
Gyártó Klipsch
Gyártói cikkszám 1068775
Teljesítmény

400 Watt

Tulajdonságok

25,4cm vezeték nélküli mélysugárzó
2.1-es rendszer
Bluetooth 5.0
Frekvenciaátvitel: 35Hz - 20kHz

Csatlakozók

1x HDMI bemenet
1x Optikai bemenet
1x AUX bemenet
Bluetooth

Szín Fekete
Méret

Hangprojektor: 1014 x 73 x 86 mm
Mélysugárzó: 302 x 410 x 410 mm

Garancia 2 év garancia
Garancia Akciós szett vagy csomagosítva értékesített összeállítás. A jótállás időtartama termékenként a fogyasztói ára alapján kerül meghatározásra.
Akciós ár 164 900 Ft