Klipsch BAR 48 hangprojektor

SKU
0743878039337
Special Price 139 900 Ft 199 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES

 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Egyszerű telepítés
DOLBY AUDIO és DTS
Modern dizájn
Professzionális hangzás
Bluetooth technológia

A Klipsch BAR 48 egy nagy teljesítményű 3.1-es hangprojektor. A Klipsch szabadalmaztatott technológiája és a könnyű telepítés révén a Klipsch BAR 48 egy egyszerű megoldás a TV hangjának komoly frissítésére és a filmek, zenék minden részletének hallására. A Klipsch Bar 48 Soundbar rendelkezik dedikált középcsatornás hangszóróval a párbeszéd jobb megértéséhez, valamint surround opcióval is.

Klispch BAR 48 hangprojektor

EGYSZERŰ PLUG & PLAY TELEPÍTÉS
BAR 48 Soundbar úgy van kialakítva, hogy könnyen csatlakozzon a TV-hez. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt HDMI-kábellel vagy egy optikai kábellel a TV megfelelő kimenetéhez és már használhatod is.

SLIM PROFIL
A többi Soundbarhoz képest a ház nem műanyagból, hanem a BAR 48 kiváló minőségű faanyagok felhasználásával készült. A BAR 48 mindössze 7,8cm magas, úgy tervezték, hogy a falra vagy az asztali használattal is függetlenül elférjen a TV alatt.

LEGENDÁS KLIPSCH AKUSZTIKA
Három 25mm-es 90°x90° Tractrix horn-nal rendelkező magassugárzó, amely kifinomult csúcsokat eredményez és két 76,2mm-es közép/mélyhangsugárzó biztosítja a tiszta hangot és dinamikus hangsávokat.

BEÉPÍTETT DOLBY AUDIO ÉS DTS DEKÓDEREK
A beépített Dolby Audio és DTS dekóder átalakítja a Dolby Digital és a Dolby Digital Plus tartalmát, hogy részletes, erőteljes moziélményt nyújtson ás ezen felül az opcionális surround csatornák beiktatásával DTS Virtual:X minőséget kapunk. Ezt a surround élményt egy USB-s firmware-frissítéssel lehet igénybe venni.

Klispch BAR 48 hangprojektor

20,3 CM-ES VEZETÉK NÉLKÜLI SUBWOOFER
A BAR 48 vezeték nélküli 20,3cm-es mélysugárzóval rendelkezik, amelyet bárhol elhelyezhetsz a szobádban. A vezeték nélküli 2,4 GHz-es technológia automatikusan összeköti a hangsávot és a mélysugárzót. A hangsávon van ezenkívűl egy mélynyomó kimenet, hogy akár egy második mélysugárzót is hozzáadhas rendszeredhez.

BLUETOOTH WIRELESS TECHNOLÓGIA
Jól együttműködik Bluetooth-os eszközökkel, okostelefonokkal, tabletekkel és számítógépekkel - ezzel lehetővé téve, hogy közvetlenül zenét hallgass a készülékről.

TÁVVEZÉRLŐ
A távirányítóval többek között a mélysugárzó szabályozását, önálló beállítását is el lehet végezni.

Klispch BAR 48 hangprojektor

DIALOG - SURROUND - ÉJSZAKAI MÓD
A Klipsch továbbfejlesztett virtuális térhatású hanghatást biztosít. A párbeszéd mód növeli a párbeszéd hatását, hogy a hangerő növelése nélkül javuljon a beszéd érthetősége. Éjszakai mód tökéletes a dinamikus tartomány beállításához, a csendesebb hallgatási környezethez.

Klispch hangfalak, hangprojektorok és hangfalszettek

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Klipsch BAR 48 gyártói weboldala
Gyártó Klipsch
Teljesítmény

440 Watt

Tulajdonságok

Jel-zaj viszony: 103dB
Vezeték nélküli mélysugárzó
Bluetooth
Frekvencia átvitel: 28 Hz - 20000 Hz
Hangszórók száma: 7 db
Magassugárzó átmérője: 25 mm
Mélysugárzó átmérője: 203 mm
Mély/középsugárzó átmérője: 76 mm

Csatlakozók

1x HDMI csatlakozás (ARC)
1x Optikai bemenet
1x analóg bemenet
Bluetooth 

Szín Fekete
Méret

Hangprojektor: 1211 x 73 x 86 mm
Mélysugárzó: 302 x 410 x 410 mm

Garancia 2 év garancia
Akciós ár 139 900 Ft