JBL Stage3 8627 15,2 x 20,3 cm-es autó hangszóró pár-1

JBL Stage3 8627 15,2 x 20,3 cm-es autó hangszóró pár

JBL Stage3 8627 15,2 x 20,3 cm-es autó hangszóró pár

SKU
JBLSTAGE38627

15,2 x 20,3cm ovális hangszóró
2 utas, koaxiális
250W max teljesítmény

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
21 900 Ft

Plus One mélysugárzó kúp
Harman szabadalmaztatott Plus One polipropilén kúp, nagyobb, átfogóbb kúp felület, mint a többi hasonló kategóriás hangszórónál - az eredmény nagyobb érzékenység, fokozott alacsony frekvenciájú teljesítmény és nagyobb zenei karakter.

Él-vezérelt lágy dóm magassugárzók
Puha dóm magassugárzók puha magsfrekvenciás érzékenység, és nagyobb terhelhetőség a magass tartományban, amely még élethűbb hangzást ad. Három ohm-os DCR lengőtekercsek A legtöbb gyári hangszóró vezetéke olyan vékony, hogy nem képes a a kiváló hangzáshoz szükséges teljesítmény eljuttatni a hangszórónak. Az alacsony impedanciás, három ohmos lengőtekercs, a GX sorozatú hangsugárzókban nagyobb teljesítményre képes, ami azt jelenti, hogy tisztább, gazdagabb a hangzás kissebb teljesítményű erősítőkkel is.

Külső Crossover Ház
A GX komponens rendszerek jellemzője külső crossover ház, amely helyet biztosít kifinomult áramköröknem beleértve az állítható magassugárzó szint vezérlést és fejlett magassugárzó védelmet.

Megfizethető árért
A JBL STAGE 3 sorozat célja, hogy az audio rajongók többet kapjanak a pénzükért. A jobb árért viszont cserébe kompromisszum mentes hangot kapnak.

OEM szintű megbízhatóság
A JBL minden hangszórót ugyanolyan komoly előírások szerint tesztel , mint az autógyárak. Extrém körülmények között tesszük próbára őket. Lefagyasztjuk, sütjük, rázzuk, ultraibolya fénnyel bombázzuk és hajtjuk őket teljes hangerőn egész nap, hogy ellenőrizzük a strapabírásukat, hogy a következő években hűen szolgálja az új tulajdonosát.

JBL termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Gyártó JBL
Gyártói cikkszám JBLSTAGE38627
Hangszóró teljesítmény 250W
Frekvencia átvitel 75Hz – 20kHz
Impedancia 3 Ohm
Érzékenység 91 dB
Tulajdonságok

Felépítés: 2-utas
Méret: 15,2 x 20,3cm ovális
Teljesítmény: 50Wrms, 250W csúcs

Szín Fekete
Garancia 1 év garancia