JBL Stage3 8627 15,2 x 20,3 cm-es autó hangszóró pár

SKU
6925281946615
16 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 1 év garancia
-
+
Áttekintés

15,2 x 20,3cm ovális hangszóró
2 utas, koaxiális
250W max teljesítmény

Plus One mélysugárzó kúp
Harman szabadalmaztatott Plus One polipropilén kúp, nagyobb, átfogóbb kúp felület, mint a többi hasonló kategóriás hangszórónál - az eredmény nagyobb érzékenység, fokozott alacsony frekvenciájú teljesítmény és nagyobb zenei karakter.

Él-vezérelt lágy dóm magassugárzók
Puha dóm magassugárzók puha magsfrekvenciás érzékenység, és nagyobb terhelhetőség a magass tartományban, amely még élethűbb hangzást ad. Három ohm-os DCR lengőtekercsek A legtöbb gyári hangszóró vezetéke olyan vékony, hogy nem képes a a kiváló hangzáshoz szükséges teljesítmény eljuttatni a hangszórónak. Az alacsony impedanciás, három ohmos lengőtekercs, a GX sorozatú hangsugárzókban nagyobb teljesítményre képes, ami azt jelenti, hogy tisztább, gazdagabb a hangzás kissebb teljesítményű erősítőkkel is.

Külső Crossover Ház
A GX komponens rendszerek jellemzője külső crossover ház, amely helyet biztosít kifinomult áramköröknem beleértve az állítható magassugárzó szint vezérlést és fejlett magassugárzó védelmet.

Megfizethető árért
A JBL STAGE 3 sorozat célja, hogy az audio rajongók többet kapjanak a pénzükért. A jobb árért viszont cserébe kompromisszum mentes hangot kapnak.

OEM szintű megbízhatóság
A JBL minden hangszórót ugyanolyan komoly előírások szerint tesztel , mint az autógyárak. Extrém körülmények között tesszük próbára őket. Lefagyasztjuk, sütjük, rázzuk, ultraibolya fénnyel bombázzuk és hajtjuk őket teljes hangerőn egész nap, hogy ellenőrizzük a strapabírásukat, hogy a következő években hűen szolgálja az új tulajdonosát.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó JBL
Hangszóró teljesítmény 250W
Frekvencia átvitel 75Hz – 20kHz
Impedancia 3 Ohm
Érzékenység 91 dB
Tulajdonságok

Felépítés: 2-utas
Méret: 15,2 x 20,3cm ovális
Teljesítmény: 50Wrms, 250W csúcs

Szín Fekete
Garancia 1 év garancia