JBL Reflect Contour 2 bluetooth fülhallgató, fekete

SKU
6925281932144
29 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: 1400 Ft

 1 év garancia
-
+
Áttekintés

Beépített Bluetooth
Akár 10 óra játékidő
Cseppálló
3 gombos távirányító

A JBL Reflect Contour 2 izzadsággátló, könnyű alumínium konstrukcióval és fülhorgokkal van felszerelve, amely készen áll az alapos rögzítésre. Testreszabhatja kényelmét három méretű Freebit fülharanggal, és egyszerűen szabályozhatja a zenét és a hívásokat egy 3 gombos távirányítóval és mikrofonnal. A fényvisszaverő kábel jobban láthatóvá teszi az éjszakai futás közben. A 10 órás akkumulátor-élettartam pedig az igazi JBL hangzást biztosítja. Egy gombnyomással kényelmesen kezelheti hívásait és hozzáférhet a hangsegédhez.

JBL Signature Sound
A világhírű JBL hangzás, amelyet több mint 70 éve tökéletesítünk, hogy a leginkább igazi hangzást biztosítsa a hallgatóna

10 órás akkumulátor-élettartam egy töltéssel
A vezeték nélküli Bluetooth 10 órányi hangot sugároz. Gyorsan töltse fel az akkumulátort 15 perc töltéssel egy óra lejátszási időt kap.

Biztonságos illesztés
A Dual Lock technológia - a szabadalmaztatott FreebitTM fülharangok kombinációja és a fülhorgos kialakítás - biztosítja a maximális stabilitást és kényelmet a füleden a legintenzívebb edzések során is.

JBL Reflect Contour 2 bluetooth sport fülhallgató

Fényvisszaverő kábelek
Úgy tervezték, hogy éjszaka tökéletesen látható legyen.

Ergonómikus kialakítás
A rugalmas szilikon fülharangok és a szabadalmaztatott FreebitTM technológiája, amelyek 3 különböző méretben készülnek, lehetővé teszik ezzel a tökéletes testreszabást a megfelelő méret eléréséhez.

Izzadságálló
Aggódás nélkül teljen edzésed intenzitása. Az IPX5 vízállósággal rendelkező fülhallgató a legintenzívebb edzést szolgálja.

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj 1400 Ft
Teszt AV-Online teszt
Gyártó JBL
Frekvencia átvitel 10Hz - 22kHz
Tulajdonságok

Vezeték nélküli fülhallgató
3 gombos vezérlés
5.8mm-es membrán
10 óra folyamatos működés
2 óra töltési idő

Szín Fekete
Garancia 1 év garancia