JBL Quantum One Gamer fejhallgató-1

JBL Quantum One Gamer fejhallgató

JBL Quantum One Gamer fejhallgató

SKU
JBLQUANTUMONEBLK

3D hangzás, QuantumSPHERE 360
DTS headphoneX:v2.0
Aktív zajszűrés, RGB effekt
Game-chat tárcsa
Next-gen kialakítás

 SAJÁT RAKTÁRON
 1 év garancia
Hivatalos gyártói garancia

 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES


Jelenleg 1 érdeklődő nézi a terméket.


99 900 Ft

A JBL Quantum ONE vezetékes fejhallgató pro-szintű hangot biztosít a javított JBL QuantumSPHERE 360 térbeli térhatású hanggal és az aktív zajcsökkentővel. A pontos audio pozicionáláshoz tervezett JBL QuantumSOUND Signature magával ragadó hangot biztosít a Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező 50 mm-es meghajtók révén. A levehető, irányított mikrofon profi kommunikációt biztosít a zajcsökkentéssel, a néma funkciókkal és a DISCORD által tanúsított Game-Chat Balance Dial tárcsával. A könnyű, ergonómikus kialakítás kényelmessé teszi, míg a JBL QuantumENGINE hatékony testreszabási lehetőségeket és felhasználói profilokat kínál. A JBL Quantum ONE fejhallgató az abszolút élvonalat képviseli a virtuális realizmus legmagasabb szintjén.

JBL Quantum One Gamer fejhallgató aktív zajszűréssel

QuantumSPHERE 360
A JBL QuantumSPHERE 360 professzionális szintű 3D-audio pozicionálást biztosít. A JBL algoritmusának egyedi kalibrálása a beépített fejkövető érzékelővel és mikrofonnal kizárólag a JBL Quantum ONE számára készült, amely a játékosok számára a következő generációs pontosságú audio pozicionálást és rögzített, független hangfelvételt eredményez. A JBL Quantum ONE fel van szerelve DTS headphoneX:v2.0-vel.

Legyél a játék középpontjában a Hi-Res tanúsítvánnyal ellátott JBL QuantumSOUND Signature segítségével
A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában. Ezt segítik a Hi-Res tanűsítvánnyal ellátott 50mm-es hangszórók

Next-gen kialakítás
A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat a leghosszabb játékmenetekre tervezték.

Mikrofon némítás
A visszhangtalanító technológia biztosítja, hogy hangosan és tisztán halljátok egymást. A hang-fókuszos mikrofon állítható és levehető. A némítás eléréséhez nyomd meg a fülkagylóba épített némító gombot.

Kedvenc plattformaidhoz készült
A PC-s játékok számára készített JBL Quantum ONE headset kompatibilis az Xbox, a PlayStation, a Nintendo Switch, a Mobile, a Mac és a VR készülékkel is.

Aktív zajszűrés
A játékkörnyezethez tervezett, aktív zajcsökkentő rendszer kiküszöböli a nem kívánt háttérzajokat.

Game-chat tárcsa a jobb kommunikációhoz
A JBL Quantum ONE fejhallgató a DISCORD által hitelesített Game-Chat Balance Dial tárcsával rendelkezik. Kompatibilis a TeamSpeak és más kommunikációs platformokkal is.

JBL QuantumENGINE
A JBL egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftvere biztosítja a magával ragadó surround hangot. Válaszd ki a kívánt surround hangbeállításokat, külön profilokat és RGB effektusokat hozhatsz létre és módosíthatod a mikrofon beállításait. A hangszínszabályzót beállíthatod te, vagy 6 előre beállított lehetőség közül választhatsz.

3D hangzás
Válaszd ki a megfelelő hangzást és add meg a fejed átmérőjét, a magasságodat, hogy a térhangzás profin a füledhed igazodjon. A kalibrációs mikrofon segítségével a QuantumSphere 360 beállítja számodra a legjobb 3D hanghatást.

Audio hangszabályozó
Készíts profilokat, amelyek javítják az egyes játékok hangképét, vagy válassz a különféle hozzáértő módon készített preferenciák közül.

RGB effekt
Készítsen saját világítási effektusokat a beépített RGB effektusok finomhangolójával, vagy válassz több olyan előre beállított üzemmód közül, amelyek kiemelik a fejhallgató képességeit.

JBL Quantum One Next-gen Gamer fejhallgató zajszűréssel

JBL termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás RAKTÁRON, AZONNAL
Szállítási díj INGYENES
Gyártó JBL
Garancia 1 év garancia
Gyártói cikkszám JBLQUANTUMONEBLK
Frekvencia átvitel 20 Hz - 40kHz
Tulajdonságok

50 mm-es Hi-Res membránok
DTS headphone:X v2.0 kompatibilis
Frekvencia válasz: 20 Hz - 40 kHz
Frekvencia válasz (aktív zajszűréssel): 20 Hz - 20 kHz
Maximális bemeneti teljesítmény: 30 mW
Érzékenység: 97 dB SPL @ 1 kHz / 1mW
Impedancia: 32 ohm
Mikrofon frekvencia-válasz: 100 Hz - 10 kHz
Mikrofon érzékenysége: -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Mikrofon: irányított

Szín Fekete
Akciós ár 74 900 Ft