JBL Live 220BT bluetooth fülhallgató, fehér

SKU
LIVE220BT-WHT
24 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 1 év garancia
Áttekintés

Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 22kHz
8 mm-es hangszóró
Bluetooth 4.2
10 óra élettartam egy feltöltéssel

Hozd ki a legtöbbet minden pillanatból, és maradj kapcsolatban a világgal, a JBL LIVE 220BT stílusában. A páratlan JBL hangzást, vezeték nélküli kapcsolódást, valamint a Google Asszisztenshez és Amazon Alexához való hozzáférést nyújtó JBL LIVE 220BT biztosítja a zökkenőmentes integrációt a világod minden részéhez. Könnyebb lett a kedvenc zeneszámok lejátszása vagy üzenetküldés egy barátnak anélkül, hogy a telefonra kellene nézned.

Ha szeretnéd azt is hallani, hogy mi történik körülötted vagy a barátaiddal akarsz beszélni úgy, hogy rajtad marad a fejhallgatód, csak kapcsold be az Ambient Aware és a TalkThru technológiákat. Ha pedig 10 órás igénybevétel után lemerül az akkumulátor, mindössze 15 perc alatt feltölthető a JBL LIVE 220BT, tovább egy óra használathoz.

JBL Live 220BT nyakpántos fülhallgató

A hajlékony nyakpántot kényelmesen hordhatod a nyakadon és lehetővé teszi, hogy összecsukd a fejhallgatót és könnyedén zsebre tedd, amikor végeztél.

A prémium anyagokból és széles színválasztékban készült JBL LIVE 220BT fejhallgatóval kihangosítva is beszélhetsz, a 4 gombos, mikrofonos távirányítónak köszönhetően. A többpontos csatlakozás zökkenőmentesen vált videóról telefonhívásra két külön eszköz között, így mindig figyelhetsz a hívásaidra és nem maradsz le a zenéről sem. Amikor pedig nem használod, kényelmesen viselheted a fejhallgatót a nyakad körül, a mágneses fülhallgatóknak köszönhetően.

JBL Live 220BT nyakpántos fülhallgató

10 órás üzemidő - 2 órás feltöltés gyorstöltővel
Élvezd a hosszantartó szórakozást és a gyors újrafeltöltést a kategóriájában legjobb 10 órás lejátszási időnek és a 2 órás feltöltésnek köszönhetően. A 15 perces újratöltés további órát biztosít.

Többpontos csatlakozás
Gond nélkül válthatsz a hordozható eszközön tárolt zenék hallgatása és a telefonhívások között, így sosem szalasztod el a fontos hívásokat.

Prémium alumíniumház
A prémium minőségű anyagoknak hála a fejhallgatók éppolyan jól néznek ki, mint amilyen jó a hangzásuk.

Hanggal vezérelt hívásfogadás
Irányítsd egyszerűen a zenét, a telefonhívásokat és hozzáférést a rendelkezésre álló távirányítóval és mikrofonvezérlővel.

Kényelmes nyakpánt
Kialakításának köszönhetően természetesen veszi fel fejed és nyakad körvonalait, a fejhallgató pedig biztonságosan és kényelmesen ül még a leghosszabb lejátszási listák alatt is, valamint összehajtva elfér a zsebedben is.

Mágneses fülhallgatók
Mágneses fülbetétek biztosítanak összegabalyodás-mentes kényelmes tárolást, amíg a fejhallgatók használaton kívül vannak.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó JBL
Frekvencia átvitel 20 Hz - 22kHz
Tulajdonságok

Membrán méret: 8 mm
Kompatibilitás: Andorid, iOS
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6
Vezeték nélküli: Bluetooth 4.2
Impedancia: 14 Ohm
Beépített mikrofon
Polimer feLi-ion akkumulátor (3,7 V DC, 220 mAh)

Szín Fehér
Garancia 1 év garancia