30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • JBL Flip 4 fekete hordozható bluetooth hangszóró, fekete

JBL Flip 4 hordozható bluetooth hangszóró - fekete

Garancia: 1 év

Készlet infó: RAKTÁRON

Gyors áttekintés

Akár 12 órás folyamatos használat
Teljeskörű, vízálló, hordozható, bluetooth hangszóró
Beépített mikrofon és hívás kihangosítás
JBL Connect, akár 100 eszközzel
36 900 Ft
JBL Flip 4 hordozható bluetooth hangszóró - fekete rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A JBL Flip 4 egy teljeskörű, vízálló, hordozható, bluetooth hangszóró, meglepően erős hanggal. Beépített 3000 mAh-s akkumlátora segítségével akár 12 órán keresztül szólhat. De akár mint külső akkumulátor képes tölteni a telefonod vagy táblagéped. Emelett kihangosítóként is használhatod a bejövő hívásokhoz. Buliban akár a többi JBL eszközzel is össze tud kapcsolódni, hogy növelje a hangerőt.
 

 Akár 12 órás folyamatos használat töltés nélkül

Hatalmas beépített akkumlátorának köszönhetően a JBL Flip 4 akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene. 

2 x 40 mm-es hangszórók és kétoldali passzív mélysugárzó.

A Flip 4 ugyanazzal a hangszóró készlettel érkezik, két 40mm-es membránnal és két oldalsó passzív mélysugárzóval, a rendszer finomhangolásával a Flip 4 teljesítménye még jobbra sikerült.

Vízálló nanotechnológiás borítás.

A JBL Flip 4 is, ahogy az összes új JBL Bluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség - legyen az víz, vagy nedves homok - nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően ha koszosz lesz, csak tarsd a víz alá és mosd le!


Beépített mikrofon és hívás kihangosítás.

A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni a Flip 4-ról, ha bejövő hívásod van, Fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva. A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz. 

JBL Connect, akár 100 eszközzel

A JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok az Flip 4-hez egyidőben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a továbbfejlesztett JBL Connect lehetővé teszi, hogy akár 100 Flip 4 vezeték nélkül csatlakozzon egymáshoz.Nem vicceltünk. AKÁR SZÁZ Flip 4! 

Termék jellemzők

Név JBL Flip 4 hordozható bluetooth hangszóró - fekete
Gyártó JBL
A gyártó oldala JBL Flip4 gyártói weboldala
Tesztek AV-Online teszt
Kialakítás Hordozható
Méretek 68 x 175 x 70 mm
Súly (kg) 0.5150
Készlet infó RAKTÁRON
Ár 36 900 Ft