JBL Control X kültéri polc hangsugárzó pár, fehér-1

JBL Control X kültéri polc hangsugárzó pár, fehér

KIÁRUSíTÁS!!!!

JBL Control X kültéri polc hangsugárzó pár, fehér

SKU
6925281903304

Minden időjárási körülményhez
Ideális otthoni vagy üzleti használatra
2600 mAh akkumulátor
Pontos hangreprodukcióra tervezték
Aranyozott terminálok

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

  AV-Online teszt  
169 900 Ft

Akkumulátoros sztereó Bluetooth hangsugárzók
Streaming Bluetooth-n keresztül, vagy a hátsó 3,5 mm-es bemeneten sztereó vagy mono lejátszás. Más sztereó hangszórókkal ellentétben nincs szükség kábelösszekötésre vagy vezetékre a hangsugárzók között. Használja egy vagy mindkét hangsugárzót otthonában vagy azon kívül, anélkül, hogy a távolság vagy a vezetékes kábelcsatlakozás korlátozná.

30W D-osztályú digitális erősítés
Míg a más hangszórók magas szintű torzításokat mutatnak, a JBL Control X vezeték nélküli hangsugárzók tiszta, torzításmentes hangot biztosítanak bármilyen hangerőn.

Kortárs design, beltéri, kültéri használat
A JBL Control X vezeték nélküli hangszórók úgy lettek kialakítva, hogy a zenétől függetlenül a legjobbak legyenek. Ezek a hangszórók az otthoni vagy üzleti helyiségeket, valamint az utcákat, a parkokat, a kempingeket, a strandokat és a társadalmi eseményeket is képesek hangosítani.További hangszórók hozzáadása

Lehetőség van akár 4 Control X vezeték nélküli hangszóró esetében is, hogy együtt dolgozzanak a kiterjesztett, szuper méretű sztereó vagy összegzett mono lefedettséggel nagy területen anélkül, hogy további vezetékekre lenne szükség az egyes hangsugárzók között.

Hangerő és lejátszásvezérlés
Az elsődleges hangszóró tetején található gumírozott felület gyors és könnyű hozzáférést biztosít a lejátszáshoz és a hangerőszabályzókhoz. Lehetősége van manuálisan szüneteltetni, lejátszani vagy átugorni a zeneszámokat.

Sztereó vagy monó módok
A helytől és a használattól függően rugalmasan állítható az egyes hangsugárzók balra, jobbra vagy balra + jobbra (összegzett mono).
Egy szélesebb színpadra egyszerűen mindkét hangsugárzót egyszerre kapcsolja össze. Az elsődleges hangszóró önmagában is használható összegzett mono módban a kényelem és a hordozhatóság érdekében.

JBL Control X akkumulátoros kültéri hangsugárzó

JBL termékek hivatalos magyar garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 2200 Ft
Teszt AV-Online teszt
Gyártó oldala JBL Control X gyártói weboldala
Gyártó JBL
Gyártói cikkszám JBL-CON-XT-WHT
Hangszóró teljesítmény 100W
Frekvencia átvitel 62 Hz - 20 kHz
Tulajdonságok

Lítium-polimer (7.4V, 2600mAh)

Szín Fehér
Méret

165 x 235 x 158.8 mm

Garancia 2 év garancia