Jays a-JAYS Four+ iOS fülhallgató

SKU
A-JAYSFOUR+iOSBK
15 990 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia
Áttekintés

MEMS technológia
3 gombos távirányító és mikrofon
5 méretű szilikon füldugó
Mély basszus

Mérnöki csapatunk keményen dolgozott, hogy olyan figyelemre méltó egyéni meghajtót fejlesszen ki, mely az összes zenei műfajra legyen optimalizálva.
Mind a mély hangok, mind a balansz érdekében kifejlesztett, díjnyertes JAYS egyéni meghajtók mély basszust és meleg, természetes hangzású énekekhangot biztosítanak a magasszintű zenei élmény érdekében.

A nagy élmények inspirálóak. Ezért mi nagyobb értéket és előnyöket szeretnénk kínálni Önnek. Az a-JAYS Four + egy teljes funkciós háromgombos távvezérlővel rendelkezik az iOS, a Windows vagy az Android készülékekhez, valamint a minőségi fém csatlakozója illeszkedik a telefonja stílusához.
Tapasztalja meg a csodálatos, kristálytiszta beszédminőséget a beépített visszhangcsökkentéssel és zajcsökkentéssel.

A MEMS technológiával működtetett a-JAYS Four+ egy csúcsminőségű mikrofonnal rendelkezik, amely akusztikus érzékelőt, alacsony zajszintű bemeneti puffert és kimeneti erősítőt kínál. A legtöbb mikrofonhoz képest, melyek minősége idővel leromlik, olyan mikromágneseket használunk,
amelyek minden alkalommal újratöltik a fülhallgatót annak csatlakoztatásakor, így a magas hangminőség hosszú ideig rendelkezésre áll.

Tudjuk, hogy a kusza kábelek bosszantóak is lehetnek, mert ezt már mi is számtalanszor megtapasztaltuk.
Ezért fejlesztettük ki elsősorban a gubancmentes lapos kábeleinket, és az évek során folyamatosan fejlesztettük a formatervezését is.
Az a-JAYS Four+ a legfrissebb kábelünkkel érkezik, amely a legszigorúbb megbízhatósági teszteken is túljutott a garantált kényelem érdekében.
A kényelmes szilikon füldugókat úgy tervezték, hogy hatékonyan lezárják a hangot és blokkolják a környezeti zajokat, ami azt jelenti, hogy jobb és tisztább hangzást élvezhet ugyanabban a hangerőben.

A távirányító és a mikrofon támogatja a 2012-ben és később kiadott Android telefonokat,amelyek már kompatibilisek a 3 gombos távirányítókkal.
(A funkciók modellenként változhatnak.)

Az a-JAYS Four+ 5 különböző méretű szilikon füldugóval érkezik. Válassza ki a legjobban illő párt.
Ezeket a lágy, mosható szilikon füldugók kényelmesen helyezhetők be a hallójáratba és hosszú ideig tartó használatra tervezték ezeket.

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó JAYS
Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
Tulajdonságok

10 óra üzemidő, Zajszigetelés 3 méretű hab füldugóval és 3 szilikon füldugóval
Jellemzők: 10 órás vezeték nélküli lejátszás,
Kábel: lágy TPE, amely a kevlár vezetőt ist tartalmazza
Mikrofon: -42 ± 3dB
Távirányító: Bluetooth 4.1
Műszaki adatok: 10 mm-es dinamikus hangszórók, 16 Ohm @ 1 kHz, 20 - 20 000 Hz, 96 dB @ 1 kHz

Szín Fekete
Méret

18 x 12 x 14 mm

Garancia 2 év garancia