Jamo SUB 210 aktív mélysugárzó, sötét alma

SKU
0008634895221
49 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Aktív mélysugárzó
200W max. teljesítmény
23 cm-es membrán

Hiányolta eddigi rendszeréből a basszusokat? Mostantól nem fogja!

Aki otthon nekiáll házimozi építésnek, idővel ráébred, hogy kis hangfalakból is lehet nagyon jó rendszert építeni... Azonban a mélysugárzó nélkülözhetetlen eleme a házimozinak, függetlenül attól, hogy nagy álló, vagy kompakt, állványos hangfalakat használunk. A filmek hanganyagában külön hangsáv található, amit a hangmérnökök kifejezetten a szubládákra kevernek. Ha igazi, légrázó mélyeket szeretnénk, ugyanolyan izgalmas hatással, mintha moziteremben ülnénk, akkor a SUB 210-et nekünk találták ki.

Bármilyen sztereó és házimozi erősítőre rákötheti!

A nagyobb Jamo mélyládákhoz hasonlóan a SUB 210 is rendelkezik sztereó bemenettel. Házimozi erősítőre elég, ha csak az alaptartozék (6m) mono kábelt használjuk, azonban ha rendelkezünk PRE OUT kimenetes sztereó erősítővel, akkor kétcsatornás hangrendszerünket is felturbózhatjuk 'mozis' hangzással, amennyiben zenehallgatás mellett filmeket is szoktunk nézni. Kis méretének köszönhetően bárhol elfér, akár a sarokban is elrejthetjük ezt a mélysugárzót.

A kedvező ár nem jelent kompromisszumot a finombeállításokban

A Jamo SUB 210 hangerejét egy külön tekerőgombbal szabályozhatjuk (minden kezelőszerv hátul található), ízlésünk szerint. Emellett a levágási frekvenciát és a fázist külön tekerők segítségével finomhangolhatjuk, így biztosak lehetünk benne, hogy a mélyládát a lehető legjobban 'összesimítjuk' a többi hangfallal. Az automata ki/bekapcsoló funkcónak köszönhetően ha filmet nézünk, a mélyláda automatikusan bekapcsol (az előlapi LED kék színben ég), ha pedig véget ért a film, nyugodtan úgy hagyhatjuk, néhány percen belül magától készenléti állapotba fog lépni.

Jamo termékek 2 éves gyári garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj 1400 Ft
Gyártó oldala Jamo SUB 210 gyártói weboldala
Gyártó Jamo
Hangszóró teljesítmény 200 Watt
Frekvencia átvitel 38Hz - 200Hz
Tulajdonságok

23 cm-es membrán

Szín Sötét Alma
Méret

313 x 283 x 305 mm

Garancia 2 év garancia