Jamo C 97 II álló hangsugárzó pár, fehér

SKU
5709009003542
299 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia
Áttekintés

Koncertszintű hangzás
Mélyebb basszus és kevés torzítás
3-utas kialakítás
Érzékenység: 89dB
Impedancia: 6 Ohm

50 éves örökség
Jamo több mint fél évszázada nagy teljesítményű audio termékeket tervez, hogy az szépen integrálódjon bármilyen környezetbe. Innovatív hangszóróink ideálisak azokban a terekben, ahol élünk, szórakozunk, tanulunk, dolgozunk. Azon vagyunk, hogy továbbra is élvezzék hangszóróink teljesítményét és a design szemetgyönyörködtető legyen.

A Concert széria már régóta a Jamo márka zászlóshajója. Az új Concert 9 Series II tökéletesen ötvözi a prémium akusztikai teljesítményt egy modern, fényűző dizájnnal, melyeknek kivételes akusztikáját csak a szépségük múlja felül.

Kiváló minőségű fafeldolgozás, teljes hosszúságú szövött csöves rácsok, MDF-terelőlapok, minden új, elegáns króm logó, szatén alumínium díszítő gyűrűk teszik a Concert 9-es sorozat esztétikusan elegánsnak, miközben kivételes akusztikai teljesítményt nyújtanak.

A C 97 II igazi 3-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval. A hibrid összetételű kúp (HCCC) a mély- és középsugárzó technológia biztosítja az alumínium merevségét és szilárdságát, a fa szál átmeneti válaszával és simaságával, míg az (LDS) tisztább, szigorúbb és mélyebb basszust biztosít.

Jamo C 97 II 3-utas basszus reflex hangfal

Valódi 3 utas hangsugárzó
A Hybrid Composition Conical Cone (HCCC) mélysugárzók használatával a C 97 II igazi 3-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval.

Tisztább hang
A 2,5cm-es selyemkupolás magassugárzó egy diffrakciós hullámvezetővel párosítva tisztább hangot biztosít a térben, még akkor is, ha a helyiség különböző pontján hallgatja.

Kifinomult új design
A Concert 9 Series II számos kulcsfontosságú esztétikai változást tartalmaz, beleértve a kiváló minőségű szekrény faanyagát és a teljes hosszúságban befedő, szövött hangszóró rácsokat, hogy ezzel is zökkenőmentesen integrálódjanak be nappalijának bútorzatába.

Nagy stabilitás
A Concert 9 Series II elegáns, króm logóval, szatén-alumínium díszítő gyűrűkkel és stabil lábakkal kínál esztétikus eleganciát és kivételes akusztikai teljesítményt.

Jamo termékek 2 éves gyári garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Jamo C97 II gyártói weboldala
Gyártó Jamo
Hangszóró teljesítmény 300W
Frekvencia átvitel 32Hz - 24kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 89 dB
Tulajdonságok

3-utas,bass-reflex
1db 2,5cm-es selyemkupola a WaveGuide-mal magassugárzó
1db 15,2cm-es HCCC középsugárzó
2db 15,2cm-es HCCC mélysugárzó

Szín Fehér
Méret

1072 x 215 x 342 mm

Garancia 2 év garancia