Jamo C 95 II álló hangsugárzó pár, fekete

SKU
5709009003566
229 900 Ft

 BESZÁLLÍTÓNÁL RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: 1-3 munkanap
 SZÁLLÍTÁSI DÍJ: INGYENES

 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Álló kivitelű hangsugárzó 
2-utas,bass-reflex
Ajánlott erősítő teljesítmény: 165/330W
Frekvencia átvitel: 37Hz-24kHz
Impedancia: 6 ohm
Érzékenység: 89dB

Concert széria már régóta a Jamo márka zászlóshajója. Az új Concert 9 Series II tökéletesen ötvözi a prémium akusztikai teljesítményt egy modern, fényűző dizájnnal, melyeknek kivételes akusztikáját csak a szépségük múlja felül. Kiváló minőségű fafeldolgozás, teljes hosszúságú szövött csöves rácsok, MDF-terelőlapok, minden új, elegáns króm logó, szatén alumínium díszítő gyűrűk teszik a Concert 9-es sorozat esztétikusan elegánsnak, miközben kivételes akusztikai teljesítményt nyújtanak.

Jamo C 95 II álló hangsugárzó pár

A Jamo C 95 II 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval. A hibrid összetételű kúp (HCCC) a mély- és középsugárzó technológia biztosítja az alumínium merevségét és szilárdságát, a fa szál átmeneti válaszával és simaságával, míg az (LDS) tisztább, szigorúbb és mélyebb basszust biztosít.

Valódi 2 utas hangsugárzó
A Hybrid Composition Conical Cone (HCCC) mélysugárzók használatával a C 95 II igazi 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval.

Tisztább hang
A 2,5cm-es selyemkupolás magassugárzó egy diffrakciós hullámvezetővel párosítva tisztább hangot biztosít a térben, még akkor is, ha a helyiség különböző pontján hallgatja.

Kifinomult új design
A Concert 9 Series II számos kulcsfontosságú esztétikai változást tartalmaz, beleértve a kiváló minőségű szekrény faanyagát és a teljes hosszúságban befedő, szövött hangszóró rácsokat, hogy ezzel is zökkenőmentesen integrálódjanak be nappalijának bútorzatába.

Nagy stabilitás
A Concert 9 Series II elegáns, króm logóval, szatén-alumínium díszítő gyűrűkkel és stabil lábakkal kínál esztétikus eleganciát és kivételes akusztikai teljesítményt.

Jamo termékek 2 éves gyári garanciával

További információ
Szállítás Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Jamo C95 II gyártói weboldala
Gyártó Jamo
Hangszóró teljesítmény 330W
Frekvencia átvitel 37 Hz - 24 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 89 dB
Tulajdonságok

2-utas,bass-reflex
Magas sugárzó: 1x25mm
Közép sugárzó: 2x152 mm HCCC
Ajánlott erősítő teljesítmény: 165/330W 

Szín Fekete
Méret

982 x 215 x 317 mm

Garancia 2 év garancia