Jamo C 95 II álló hangsugárzó pár, fehér

SKU
5709009003573
229 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
-
+
Áttekintés

Álló kivitelű hangsugárzó 
2-utas,bass-reflex
Ajánlott erősítő teljesítmény: 165/330W
Frekvencia átvitel: 37Hz-24kHz
Impedancia: 6 ohm
Érzékenység: 89dB

Concert széria már régóta a Jamo márka zászlóshajója. Az új Concert 9 Series II tökéletesen ötvözi a prémium akusztikai teljesítményt egy modern, fényűző dizájnnal, melyeknek kivételes akusztikáját csak a szépségük múlja felül. Kiváló minőségű fafeldolgozás, teljes hosszúságú szövött csöves rácsok, MDF-terelőlapok, minden új, elegáns króm logó, szatén alumínium díszítő gyűrűk teszik a Concert 9-es sorozat esztétikusan elegánsnak, miközben kivételes akusztikai teljesítményt nyújtanak.

Jamo C 95 II álló hangsugárzó pár

A Jamo C 95 II 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval. A hibrid összetételű kúp (HCCC) a mély- és középsugárzó technológia biztosítja az alumínium merevségét és szilárdságát, a fa szál átmeneti válaszával és simaságával, míg az (LDS) tisztább, szigorúbb és mélyebb basszust biztosít.

Valódi 2 utas hangsugárzó
A Hybrid Composition Conical Cone (HCCC) mélysugárzók használatával a C 95 II igazi 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval.

Tisztább hang
A 2,5cm-es selyemkupolás magassugárzó egy diffrakciós hullámvezetővel párosítva tisztább hangot biztosít a térben, még akkor is, ha a helyiség különböző pontján hallgatja.

Kifinomult új design
A Concert 9 Series II számos kulcsfontosságú esztétikai változást tartalmaz, beleértve a kiváló minőségű szekrény faanyagát és a teljes hosszúságban befedő, szövött hangszóró rácsokat, hogy ezzel is zökkenőmentesen integrálódjanak be nappalijának bútorzatába.

Nagy stabilitás
A Concert 9 Series II elegáns, króm logóval, szatén-alumínium díszítő gyűrűkkel és stabil lábakkal kínál esztétikus eleganciát és kivételes akusztikai teljesítményt.

További információ
Szállítás Rendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Jamo C95 II gyártói weboldala
Gyártó Jamo
Hangszóró teljesítmény 330W
Frekvencia átvitel 37 Hz - 24 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 89 dB
Tulajdonságok

2-utas,bass-reflex
Magas sugárzó: 1x25mm
Közép sugárzó: 2x152 mm HCCC
Ajánlott erősítő teljesítmény: 165/330W 

Szín Fehér
Méret

982 x 215 x 317 mm

Garancia 2 év garancia