Jamo C 93 II polc hangsugárzó pár, fehér

SKU
5709009003603
139 900 Ft

 A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
 2 év garancia
Hivatalos gyártói garancia
Áttekintés

Koncertszintű hangzás
Mélyebb basszus és kevés torzítás
2-utas kialakítás
Érzékenység: 88dB
Impedancia: 6 Ohm

A Concert széria már régóta a Jamo márka zászlóshajója. Az új Concert 9 Series II tökéletesen ötvözi a prémium akusztikai teljesítményt egy modern, fényűző dizájnnal, melyeknek kivételes akusztikáját csak a szépségük múlja felül. Kiváló minőségű fafeldolgozás, teljes hosszúságú szövött csöves rácsok, MDF-terelőlapok, minden új, elegáns króm logó, szatén alumínium díszítő gyűrűk teszik a Concert 9-es sorozat esztétikusan elegánsnak, miközben kivételes akusztikai teljesítményt nyújtanak. A Jamo C 93 II polcsugárzók prémium akusztikai teljesítményt és modern kialakítást biztosítanak, amelyek könnyedén illeszkedhetnek bármilyen bútorzathoz.

Jamo C 93 II polc hangsugárzó pár

VALÓDI 2-UTAS
A Hybrid Composition Conical Cone (HCCC) mélysugárzók használatával a C 93 II igazi 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval.
A 2,5cm-es selyemkupolás magassugárzó egy diffrakciós hullámvezetővel párosítva tisztább hangot biztosít a térben, még akkor is, ha a helyiség különböző pontján hallgatja.

KIFINOMULT DESIGN
A Concert 9 Series II számos kulcsfontosságú esztétikai változást tartalmaz, beleértve a kiváló minőségű szekrény faanyagát és a teljes hosszúságban befedő, szövött hangszóró rácsokat, hogy ezzel is zökkenőmentesen integrálódjanak be nappalijának bútorzatába.

50 ÉVES ÖRÖKSÉG
Jamo több mint fél évszázada nagy teljesítményű audio termékeket tervez, hogy az szépen integrálódjon bármilyen környezetbe. Innovatív hangszóróink ideálisak azokban a terekben, ahol élünk, szórakozunk, tanulunk, dolgozunk. Azon vagyunk, hogy továbbra is élvezzék hangszóróink teljesítményét és a design szemetgyönyörködtető legyen.

Jamo termékek 2 éves gyári garanciával

További információ
Szállítás zRendelésre
Szállítási díj INGYENES
Gyártó oldala Jamo C 93 II gyártói weboldala
Gyártó Jamo
Hangszóró teljesítmény 240W
Frekvencia átvitel 45Hz - 24 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 88 dB
Tulajdonságok

2-utas,bass-reflex
Magas sugárzó: 25mm
Magassugárzó: 1db 2,5cm-es selyemkupola a WaveGuide-mal
Közép/mélysugárzó: 1db 15,2cm-es HCCC
Ajánlott erősítő teljesítmény: 120/240W

Szín Fehér
Méret

350 x 200 x 259 mm

Garancia 2 év garancia