Jamo C 91 II polc hangsugárzó pár, fehér

SKU
5709009003634
109 900 Ft

 1-3 munkanap        Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

Koncertszintű hangzás
Mélyebb basszus és kevés torzítás
2-utas kialakítás
Érzékenység: 86dB
Impedancia: 6 Ohm

A Concert széria már régóta a Jamo márka zászlóshajója. Az új Concert 9 Series II tökéletesen ötvözi a prémium akusztikai teljesítményt egy modern, fényűző dizájnnal, melyeknek kivételes akusztikáját csak a szépségük múlja felül. Kiváló minőségű fafeldolgozás, teljes hosszúságú szövött csöves rácsok, MDF-terelőlapok, minden új, elegáns króm logó, szatén alumínium díszítő gyűrűk teszik a Concert 9-es sorozat esztétikusan elegánsnak, miközben kivételes akusztikai teljesítményt nyújtanak. A Jamo C 91 II polcsugárzók prémium akusztikai teljesítményt és modern kialakítást biztosítanak, amelyek könnyedén illeszkedhetnek bármilyen bútorzathoz.

Jamo C 91 II polc hangsugárzó pár

VALÓDI 2-UTAS
A Hybrid Composition Conical Cone (HCCC) mélysugárzók használatával a C 91 II igazi 2-utas basszus reflexrendszerrel rendelkezik, kivételes részletességgel és kiegyensúlyozott, dinamikus reprodukcióval.
A 2,5cm-es selyemkupolás magassugárzó egy diffrakciós hullámvezetővel párosítva tisztább hangot biztosít a térben, még akkor is, ha a helyiség különböző pontján hallgatja.

KIFINOMULT DESIGN
A Concert 9 Series II számos kulcsfontosságú esztétikai változást tartalmaz, beleértve a kiváló minőségű szekrény faanyagát és a teljes hosszúságban befedő, szövött hangszóró rácsokat, hogy ezzel is zökkenőmentesen integrálódjanak be nappalijának bútorzatába.

50 ÉVES ÖRÖKSÉG
Jamo több mint fél évszázada nagy teljesítményű audio termékeket tervez, hogy az szépen integrálódjon bármilyen környezetbe. Innovatív hangszóróink ideálisak azokban a terekben, ahol élünk, szórakozunk, tanulunk, dolgozunk. Azon vagyunk, hogy továbbra is élvezzék hangszóróink teljesítményét és a design szemetgyönyörködtető legyen.

További információ
Szállítás 1-3 munkanap
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Gyártó oldala Jamo C 91 II gyártói weboldala
Gyártó Jamo
EAN kód 5709009003634
Hangszóró teljesítmény 150W
Frekvencia átvitel 65 Hz - 24 kHz
Impedancia 6 Ohm
Érzékenység 88 dB
Tulajdonságok

2-utas,bass-reflex
Magas sugárzó: 25mm
Közép/Mély sugárzó: 1x101 mm 
Ajánlott erősítő teljesítmény: 100/150W

Szín Fehér
Méret

265 x 175 x 191 mm

Garancia 2 év garancia