iRobot Roomba 966 robot porszívó

SKU
ROOMBA960
264 990 Ft

 Rendelésre, elfogyott        Ingyenes kiszállítás
-
+
Áttekintés

iAdapt 2.0 navigációs rendszer
iRobot HOME alkalmazás
Három fokozatú AeroForce technológia
Nagy kapacitású portartály
ANTITANGLE rendszer

Az iRobot Roomba 966 iAdapt 2.0 navigációs rendszerrel, vizuális helymeghatározással (beépített kamerával) segít, hogy a Roomba fennakadások nélkül, hatékonyan navigálhasson, eligazodjon akár egy teljes lakásszinten, és szükség esetén újratöltse magát, amíg be nem fejezi a munkát.

Az új iAdapt 2.0 navigációs rendszer tökéletes takarítást biztosít az egyszobás kislakásokban csakúgy, mint a nagy házakban. Az iAdapt 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba 966 megjegyzi az útvonalát, felismeri a bútorokat, akadályokat és átmegy a másik szobába is. Addig dolgozik, míg tökéletes munkát nem végzett.
Újratöltés és folytatás: Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.
Nagy kapacitású AeroForce portartály, AeroForce szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

iRobot HOME alkalmazás:
Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 966 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a CLEAN gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot. Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzió) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

Funkciók:
Programozható takarítás
A robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra.
Kétszeres takarítás
Beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.
Fal mellett és szegélyek mentén történő takarítás
A még tökéletesebb tisztaság elérése érdekében a robot kitakarít a falak, szegélyek mentén és bútorok körül és alatt is.
Takarítás befejezése ha a portartály megtelt
Ha a portartály megtelt, akkor választhatja azt a funkciót, hogy a robot befejezze a takarítást és csak akkor folytassa, ha a tartály kiürítésre került. Ezután csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

Technikai adatok:
Padlófelület akár 185 m2
A robot méretei 35,1 cm x 9,2 cm (átmérő x magasság)
A robot súlya 4,0 kg
Töltési idő 3 óra
Porszűrője nagy felületű, HEPA-típusú ( E11 HEPA-betét )
Az akkumulátor üzemideje akár 75 perc (Az iRobot saját tesztlaborjában, keménypadlón tesztelve)
Akkumulátor: Lítium-ion (14.4V, 1800mAh)
Portartálya 0,6 liter
Peremmagasság 1,6 cm

A doboz tartalma:
1 db iRobot Roomba 966
1 db Home Base töltőállomás
1 db hálózati kábel a töltőállomáshoz
1 db Dual Mode Virtuális fal / kapcsolható egyszerű infra sorompó vagy köralakú területvédelem /
2 db AA ceruza elem
1 db tartalék Hepa szűrő
1 db tartalék oldalkefe
Használati útmutató

További információ
Gyártó iRobot
Szállítás Rendelésre
Szállítási díj Ingyenes szállítás
Garancia 2 év garancia
Szín Bronz
Méret 351 x 92 mm