2020.07.10-ÉN TECHNIKAI OKOK MIATT 14 ÓRÁIG TARTUNK NYITVA!

Általános információk

(segítség az áruház használatához)

Az áruház kezelése
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. A termékleírások a gyártók hivatalos oldalairól, illetve egyéb prospektusokból kerülnek felhasználásra, ezért cégünk a lapon található leírások tartalmáért és az esetleges ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk termékoldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól.
Böngészés, rendelés
Az áruházban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, információkat tölthet le termékeinkről, ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges, azonban így Ön nem rögzítheti igényeit sem. A termékek megtekintésére egy többszintű menürendszert hoztunk létre. Rendelni a rendszeren keresztül vendégként, vagy regisztrált felhasználónévvel tud. Javasoljuk, hogy lépjen be, majd ezután a termékek közül válassza ki a kívánt termékeket. Ezután a menüben a kosár gombra kattintva tudja megnézni a kiválasztott termékeket és beállítani a kívánt darabszámot. Ha szeretné rendelését elküldeni itt a megrendelés gombra kattintva teheti meg. A következő pontban megadhatja, hogy személyesen veszi át a terméket (bolti átvétel) vagy házhozszállítást kér, ebben az esetben megadhatja szállítási címét, amennyiben eltér a regisztrációnál megadottól. Itt van lehetőség a számlázási cím megadására is, valamint a megjegyzés rovatban várjuk egyéb észrevételeit a leadott rendeléssel kapcsolatosan. Amikor ezzel végzett a megrendelés rögzít gombra kattintva rendelése bekerül a rendszerbe, amennyiben ez nem sikerült nem volt belépve, vagy nincs aktiválva a felhasználó neve. Ha a rendelése sikeres volt és rendszerünkbe is bekerült azonnal automatikusan kap egy levelet, melyben a rendelése látható. Ezek után kollegáink feldolgozzák a megrendelését és hamarosan értesítik Önt egy e-mailben a rendelés állapotáról vagy felveszik Önnel a kapcsolatot a rendelés pontosításával kapcsolatban amennyiben ez szükséges.
Regisztráció menete
Az oldalon (és minden aloldalon) a felső sorban megjelenő menüsorban megtalálja a Bejelentkezés menüpontot, amin keresztül be tud jelentkezni az áruházunkba rendelés végrehajtásához. Ehhez regisztrált felhasználónév szükséges. Amennyiben rendelkezik ilyennel a felhasználónév és jelszó megadása után tudja rendelését leadni áruházunkban. Amennyiben nem rendelkezik még regisztrált felhasználóval abban az esetben a regisztráció feliratra kattintva töltheti ki az adatlapot, majd a mehet gombbal küldheti el a regisztrációját. Ezután a rendszer automatikusan küld egy levelet Önnek, melyben aktiválni tudja a felhasználóját.
Segítség a regisztrációhoz
Amennyiben problémája van az oldal használatakor első lépésként hajtsa végre ezeket: - az eszközök/internet beállítások menü pontban törölje ki a cookie-kat és az ideiglenes tárolt fájlokat - a cookie-kat engédelyezni kell (ez is a fent leírt menüben található - kérje hozzáértő segítségét) - javasoljuk nem ingyenes e-mail (freemail, netposta, stb...), hanem a szolgáltató által az internet eléréshez adott cím használatát - ezeken keresztül sokszor csak nagyon későn vagy soha nem kapják meg a regisztrációhoz szükséges megerősítő e-mailt. - a levelező programok sokszor betördelik több sorba a regisztrációhoz szükséges linket, erre is érdemes odafigyelni Amennyiben valamilyen problémájuk merült fel, amit ezen segítség után sem tudtak orvosolni írjanak kollegáinknak e-mailt, melyben megadják a regisztrációnál használt adataikat.
Rendelés
Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel (belépés menüpont alatt, regisztráció gomb segítségével teheti meg). A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen a rendeléseknél lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. (FIGYELEM! eltérő számlázási és szállítási cím esetén a szállítási címet külön meg kell adni a rendelésnél.)
Amennyiben rendelni szeretne a kiválasztott terméknél a termék saját oldalán a Kosárba ikonra kattintva teheti be kosarába, a termék bekerül az Ön kosarába, melyet a kosár menüpont alatt tud ellenőrizni, itt van lehetőség beállítani a kívánt darabszámot, illetve kivenni a terméket a kosárból. A megrendelés befejezéséhez a Tovább a pénztárhoz gombra kell kattintani, majd miután elolvasta el kell fogadja az üzletszabályzatunkat, ezek után kitölteni a szállítási és számlázási adatokat és a megrendelés rögzít gombra kattintani. Ezek után a rendelése bekerül a rendszerbe Ön erről egy automatikus levelet fog kapni a megrendelés adataival, ezek után kollegáink nyitvatartási időben felveszik Önnel a kapcsolatot azon az e-mail címen keresztül, amit regisztrálásnál megadott. Amennyiben a készülékből nincs szabad készletünk, a levélben egy várható beérkezési időpontot (átlagosan 2-5 munkanap, esetlegesen előfordulhat az is, hogy a készülék előbb vagy később érkezik be) is megjelölünk és kérjük ennek az időpontnak az elfogadását megerősíteni egy válasz e-mailben, amennyiben nem felel meg az időpont abban az esetben kérjük a levélben ezt is jelezze és mondja le a megrendelt terméket.
Az áruházban akciós termék ára a mindenkori készlet erejéig érvényes! Itt hívjuk fel figyelmüket arra, hogy ha weboldalunkon irreálisan alacsony vagy magas áron jelenik meg egy termék, annak oka adminisztrációs hiba, így azon az áron az adott terméket nem áll módunkban leszállítani. Megértésüket köszönjük, és kérjük, jelentsék nekünk ha ilyen hibát látnak.
Áruátvétel (házhozszállítás/személyes átvétel)

A Szolgáltató a megrendelt árut futárszolgálaton keresztül házhoz szállítja az Ügyfélnek vagy lehetőség van személyes átvételre is ügyfélfogadási időben a cég budapesti átvételi pontján a 1134 Bp., Hegedűs Gyula u. 35/B szám alatt, amely díjmentes. A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Az AV Box Online áruház megrendeléseit futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése a feladást követő 1-2 munkanapokon belül 8 és 17 óra közötti időszakban történik. A futárszolgálat postafiókra, vagy postafiók irányítószámra nem kézbesít küldeményt. A küldemények a Feladó által megadott címre kerülnek kézbesítésre, de a kézbesítés nem feltétlenül személyesen a megnevezett címzett részére történik. Amennyiben a címzés központi fogadóhelyet tartalmaz, a küldemény oda kerül kézbesítésre.

A szállítási díjakat az alábbi táblázat tartalmazza. Az AV Box Online áruház, a szállítási díjak változtatásának jogát fenntartja. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát és a garancia levelet a kézbesített csomag tartalmazza.

Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentáljon. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja annak díját fizetni a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató, az Ügyfélre terheli, újra kiküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén tudja biztosítani.

Szállítási feltételeket a továbbiakban az ÁSZF-ben tesszük közzé, melyet alább talál.

Az AV Box Online áruház a megrendelt termékeket futárszolgálaton keresztül kézbesíti vásárlóinak.

A szállításokkal, és a csomagok státuszával kapcsolatos kérdések esetén, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal.